Magazin > VIP
73277 ogledov

Nataša Gorenc tekla z onkologije, kaj se dogaja s priljubljeno trenerko?

Nataša Gorenc Planet TV
Se je priljubljena televizijska trenerka Nataša Gorenc znašla v težavah?

"Včeraj sem sedela v prostorih, ki so svetlobna leta stran od influencerstva! Vrednot, ki so sedaj moderne! Vsega kar se sedaj prodaja, da smo lepi! Všečni! Primerni za bivanje tu in zdaj! Stran od kremic, špangic in nastavljanja perfektnih teles! V prostorih bolnice.... Tam kjer šteje samo in edino ZDRAVJE! Tam se ti j..., ali nimaš kvadratkov na trebuhu, frizure zrihtane po zadnji modi, nalakiranih nohtov in gore make upa...To tu ne šteje NIČ od tega! Štejejo malo drugačne slike, kot te iz instagrama! Štejejo krvne slike, slike notranjih organov in vse sorte kratic, ki napovedujejo tvojo usodo, tvojo borbo, tvojo zmago! Ni ga večjega veselja, ko tečeš ven iz te stavbe, kot le hitro te nesejo noge...z dobro novico! Niti utrujen nisi od šprinta! Vesel, da lahko zadihaš s polnimi pljuči v nov dan! Ali z obotavljajočim korakom, a z ogromno skledo upanja...s slabo novico," je Nataša Gorenc med drugim zapisala na Facebooku.  

Zvezda šova The Biggest Loser je za zurnal24 zaupala, da se z zdravstvenimi težavami ne bori ona. "Vse je ok, ni šlo zame, se pa zadeva tudi mene. Z otroci sem bila veliko po bolnicah, veliko težkih stvari, in poznam ta občutek, ko odhajaš iz bolnišnice in si zdrav ali pa je zdrav tvoj otrok. Velikokrat sem šla čez to in takrat začneš resnično ceniti stvari, ki so v življenju pomembne," je povedala.

Nataša pa je polno zaposlena tudi, kadar ni angažirana v šovu The Biggest Loser, in ji kot trenerki ter mami samohranilki dela nikoli ne zmanjka. "Opravljam svoje delo, trenerstvo, in stvari, ki pridejo zraven, kot so socialna omrežja. Vedno se rada povežem z zgodbami, ki so mi blizu in podprem lokalna podjetja. Poklicale so me tudi večje trgovske verige, a se za to nisem odločila. Če bi lahko šla čez sebe, bi mi bilo dosti lažje, tudi kot mami samohranilki. Družba je tako narejena, da če se znaš prilizovati in lesti v rit, boljše prideš čez, a jaz nisem taka, enostavno se ne znam pretvarjati," še pravi Nataša.

Komentarjev 4
  • supreme 21:07 13.november 2019.

    Tole bi pa z veseljem poservisiral🤣🤣🤣

  • romy 11:07 13.november 2019.

    Samo promocija,pa to...

  • wingspan15 09:57 13.november 2019.

    Tudi razno razni dodatki, ki jih trenerji prodajajo na veliko v fitnes centrih, pripeljejo na onkološki oddelek. Upam, da se gospa Nataša tega zaveda.

Sorodne novice