Magazin > VIP
19161 ogledov

Nataša Pirc Musar s to gesto pomagala naši resničnostni zvezdnici

Nataša Pirc Musar Miran Juršič
Poznata se že iz otroštva.

Vemo, da znajo biti spletni komentarji neizprosni in da se dotaknejo tudi že dobro prekaljenih medijskih osebnosti, kaj šele tistih, ki so se kot resničnostni zvezdniki čez noč znašli pod drobnogledom javnosti. Ena takih je tudi junakinja šova Ljubezen po domače Sonja Plešnar, ki je bila deležna res grdih spletnih komentarjev.

Sonja se je takrat obrnila na prijateljico iz otroštva, ki je sestra odvetnice in predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar. Pirc Musarjeva je Sonji dobrodušno pomagala. "Čeprav imam kožo kot slon, se me nekatere stvari res dotaknejo in ko sem takrat za pomoč prosila Natašo, mi je še isti dan pomagala, za plačilo pa ni zahtevala ničesar," je hvaležno razkrila Sonja. 

"Res je, bila je v stiski in jaz sem ji po telefonu povedala, kaj lahko naredi. Tega imam veliko, tovrstnih pro bono telefonskih nasvetov," je za zurnal24.si potrdila PIrc Musarjeva. Pa bo s to prakso nadaljevala tudi, če ji uspe zasesti predsedniški stolček? "Verjetno bo za tovrstne zadeve manj časa, a tudi na terenu, če me kdo ustavi in vpraša za nasvet, kar vem, vedno povem," še dodaja kandidatka za predsednico RS. 

Sonja Plešnar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 12
  • Naklonsky 19:24 03.september 2022.

    Pomaga? Ali ji gre za "slavo" in politično promocijo? Ženska, ki gre preko trupel - sprenevedanj, spletk, partner s sumljivimi finančnimi posli pidovca Horvata, itd itd...

  • dragica144 16:22 03.september 2022.

    Res je grozno, da v celi SLO ni enega normalnega kandidata, da bi ga človek volil za predsednika.

  • jakec1575 15:32 03.september 2022.

    Logar se je v pajkicah slikal z zanom mahnicem. Ne. Je boksar, a se povsem uklanja gargamelu. In rusil bo vlado. Ne. Ni ga za bolit

Sorodne novice