Magazin > VIP
31154 ogledov

Nebesa na Zemlji: Sanjsko življenje družine Brezec

Primož Brezec Instagram
Primož Brezec po upokojitvi živi življenje kot iz pravljice.

Za sabo ima uspešno športno kariero, ob sebi pa eno najlepših Slovenk, soprogo Nado Brezec, in dve ljubki hčerki. Kdo si ne bi želel biti Primož Brezec? Po upokojitvi, Primož je v svoji zavidljivi košarkaški karieri igral tudi v ligi NBA, pa se je športnik popolnoma posvetil svojim trem damam. Kot je razvidno iz Nadinega Instagram profila, družina Brezec živi sanjsko družinsko življenje, potovanja na rajske destinacije pa so njihova stalnica.

Primož Brezec Še zadnjič Šport Slovo legendarnega slovenskega igralca

Januarja so se mudili na Maldivih in serijo počitniških fotografij delili tudi na Instagramu, iz katerih je razvidno, da ima Primož, kamorkoli že gre s soprogo, najboljši možen razgled, saj je Nada tudi pri štiridesetih še vedno vredna vsakega greha. Družinica v zadnjih mesecih ni obiskala le Maldivov, temveč so se mudili tudi na smučanju, v Bruslju, Parizu in New Yorku. Primož pa svoje soproge očitno ne razvaja le z razkošnimi potovanji, pač pa se nanjo rad spomni tudi s šopki cvetja. Iz Nadinega Instagrama, ki ga je žal zaprla za javnost, lahko razberemo, da družinica živi prava nebesa na zemlji! Vsi, ki Primoža poznajo, se strinjajo, da si vso to idilo več kot zasluži, saj je menda pravi "fant od fare".

Primož Brezec Bivši reprezentant Šport Končal kariero in hitro dobil nove zadolžitve v NBA

Verjetno pa vedno ni bilo tako, saj je znano, da je Nada zaradi Primoževe kariere za družino pogosto morala poskrbeti sama, a o tem ne želi več govoriti. "Ne vem, kaj bi po vseh teh letih še lahko povedala, za te stvari raje pokličite Primoža," nam je odgovorila prijazno in jedrnato. 

 

Komentarjev 6
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:30 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • smejka 12:11 09.marec 2019.

    Za 40 let garanja v službi(zraven skrb za družino, dom), penzija pa za ne živeti ne umreti. Vsaj nekdo, ki je garal, ima nekaj od tega. Srečno, družina Brezec.

Sorodne novice