Magazin > VIP
36144 ogledov

Le kaj počne Katarina Kresal?

Katarina Kresal Facebook
Presenečeni?

Nekdanja političarka se v vseh teh letih ni postarala niti za dan! Čeprav se bivša ministrica Katarina Kresal v medijih ne pojavlja več prav pogosto, pa sem in tja na družabnih omrežjih le objavi kakšno svojo fotografijo, na kateri je še vedno videti kot pred desetimi leti, ko je vladala Ministrstvu za notranje zadeve. Skoraj 46-letna Kresalova je sicer še najbolj aktivna na Twitterju, kjer objavlja dogodke, povezane z Evropskim centrom za reševanje sporov, ki ga vodi skupaj z nekdanjim politikom Alešem Zalarjem.

Katarina Kresal Ulala Kresalova! Magazin Ulala, Katarina Kresal presenetila s toliko gole kože!

Sicer pa se Katarina občasno še vedno sreča s politiko, kot je bilo to oktobra, ko se je na povabilo kazahstanskega veleposlanika udeležila slovesnosti v spomin na padlega kazahstanskega vojaka, ki se je skupaj s partizani boril za našo osvoboditev. Takole pa je v družbi svojega dolgoletnega partnerja odvetnika Mira Senice blestela na božični zabavi Britansko-slovenske gospodarske zbornice v Londonu. Da je Katarina videti tako brezhibno, ni naključje. V enem zadnjih intervjujev, ki jih je dala, to je bilo avgusta letos, je za revijo Obraze izdala, da se to, da je srečna tako zasebno kot poslovno, zagotovo pozna tudi na obrazu. Hkrati pa tega, da je v formi, ne prepušča naključju, temveč je fizična aktivnost in zdrava prehrana del njenega vsakodnevnega urnika.

slovenija 02.09.13, Katarina Kresal, pravnica, intervju, foto: Anze Petkovsek Nov imidž Magazin Katarina Kresal ima novo pričesko

Zgovorna je bila tudi o svoji 16-letni zvezi s Senico, o kateri je povedala: "Če ne bi bila tako dober par, bi naju to lahko uničilo, a naju je okrepilo. Še bolje se razumeva in še bolj sva povezana. To je bil dokaz, da sva res za skupaj. Uživava drug z drugim. Že šestnajst let sva srečen par. Bilo mi je rosnih 29, ko sva se spoznala. Nisem vedela, v kaj grem, sem pa takoj vedela, da je to to."

 

Komentarjev 17
  • Rudnik12 22:16 15.december 2018.

    Ni problem zgledati mlad, ce imas milione.

  • Milan Dukic 17:31 13.december 2018.

    Revcka a ne vidte da je glih iz nocne v saturnusu kjer dela za minimalca

  • Milan Dukic 17:30 13.december 2018.

    Revcka a ne vidte da je glih iz nocne v saturnusu kjer dela za minimalca