Magazin > VIP
26545 ogledov

Nova grozota: Sin legende ubil lastnega sinčka in si sodil sam

sveča pogreb grob Profimedia
Nova tragična vest prihaja iz ZDA.

Velika tragedija se je te dni zgodila v Ameriki, kjer so skupaj s sinom mrtva našli Georgea Scotta III (53), sina legendarnega igralca bejzbola Georgea Scotta Juniorja. Ameriški mediji pišejo, da je bil Scott III tisti, ki je z ostrim predmetom ubil svojega osemletnega sina, nato pa naredil samomor.

Lokalna policija je med preiskavo njunega doma v New Bedfordu, v zvezni državi Massachusetts, našla trupli Georgea in njegovega sina. "G. Scott, za katerega se domneva, da je ubil dečka, preden si je vzel življenje, je živel v hiši z dečkom," je povedal Greg Miliote, tiskovni predstavnik tožilstva. Da je zadeva še bolj srhljiva, je leta 2019 izginila mati pokojnega dečka.

Policija je že preiskala hišo sina legende Boston Red Soxov, ki je igral tudi za Milwaukee Brewers, Kansas City Royals in New York Yankees. Oče in dedek pokojnih, George Scott Junior, je bil namreč trikratni član ekipe zvezdnikov, medtem ko je leta 1975 vodil ligo v home runih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice