Magazin > VIP
633 ogledov

​NuMeRoSKoP  za teden od 18. do 24. 11. 2019

bukev drevo
Podjetno v vsak nov dan!

Lekcije 48. tedna: 
Včasih delamo, smo marljivi in vesti, a učinka ni. Ste usmerjeni v opravilnost ali storilnost? Koliko poudarka dajete učinkovitosti ter rezultatom? Ko se dobro organiziramo, porabimo manj časa za iste opravke in pričakujemo rezultate. Kaj imate od tega, kar počnete vsak dan?

 
Vse v življenju je predmet odločitve. Vedno imamo izbiro. Resda ne moremo izbirati kaj se bo zgodilo, ampak izberemo kako se bomo na to odzvali. Vsak dan izbiramo ali bomo sledili toku ali bomo stopili ven iz čredice.  Torej, nekateri hodijo v službo, kjer je za njih 'poskrbljeno' v smislu samoiniciativnosti. Jasno je kaj so obveze in naloge, in pa drugi sami utirajo pot, kar pomeni, da dela morda ne bo, ali pa bo zaslužek, ravno obratno, visok.  Podobno se zgodi v vsakodnevnih obveznostih.

Podobno velja za naše medsebojne odnose. Ste oseba, ki čaka, da se nekaj zgodi, spremeni, tarnate nad drugimi, upate na prvi korak ali pobudo simpatije, ali vzamete reči v svoje roke in rečete bobu bob?

48.teden nam bo pomagal opaziti kje v življenju smo zaspali. Opazujte kaj vas  moti, kaj dolgočasi in kaj prinaša pristno radost ter izziv. Bodite pozorni na vsa področja svojega življenja, brez izjeme. Saj vemo, območje ugodja je najbolj nevarna, saj ko nam je udobno zaspimo.

Rodili smo se, da bi živeli sebe, četudi smo drugačni od okolice. Izluščite svojo drugačnost in jo spoštujte. Obožujte. Negujte. Okrepite. In.. dragi moji, bodite srečni. 


 VPRAŠANJA V POMOČ
Ste samoiniciativni?
Navedite primere.
Dosegate dobre rezultate?
Ste zadovoljni s svojim življenjem?
 
UGODEN ČAS ZA
Osebno transformacijo
Nove cilje in vrednote
Boljšo organiziranost
Prerazporeditev prioritet
 
 Število življenjske poti 1
Vsakodnevne obveznosti vam ne delajo preglavic, kaj pa dolgoročni cilji? Bi dejali, da se zgodi, da pričenjate projekte, a jih ne dokončate? Vztrajnost bo potrebna.

Število življenjske poti 2
Pred vami je obdobje razmaha na vseh področjih. Če boste čakali na druge, se boste načakali. Če se boste usmerjali v omejitve, se bodo razbohotile. Kam se boste usmerili? 

Število življenjske poti 3
Prisluhnite svojih čustvom. Na kaj vas opozarjajo? Naj vas potreba po osrečevanju drugih ne prevzame tako močno, da zanemarjate sebe. Podobno ne kritike okolice.

Število življenjske poti 4
Lažje se boste racionalno odločali, zato ne pozabite, da je sreča občutek. Srečo občutimo, ne doženemo je s sklepčnim razmišljanjem. Zato se odločajte, za tisto, kar vas osrečuje.

Število življenjske poti 5
Predvsem za vas velja, da se posvetite poslovnemu delu svojega življenja. Možna je nova priložnost zaposlitve ali dodatnega dela. Potrudite se bolj izkoristiti svoj čas.

Število življenjske poti 6
Sprejmite zaključek nečesa z dvignjeno glavo. To je priznanje vesolja vam osebno. Zmogli ste. Zdaj je konec. Naj bo to olajšanje. Izjemno dober čas za okrepitev vaše samopodobe. 

Število življenjske poti 7
Zaupajte v svoje sposobnosti in se odločite za poseben korak. Čas odločitve je tu. Bodite samozavestni in zaupajte v svoj uspeh. Zdaj ni čas za počitek, zato zavihajte rokave. 

Število življenjske poti 8
Izjemno dobro obdobje za pozitivne spremembe na področju odnosov. Izbirajte osebe, s katerimi se vzajemno podpirate ter dopolnjujete. Če slednje, ste si različni, kajne?

Število življenjske poti 9
Sreča se vas drži, zato uporabite ta čas za nove kreativne projekte in pa več igrivosti. Morda se boste celo preskusili v loteriji. En listek bo dovolj. Če je namenjeno, je dovolj.  
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.