Magazin > VIP
113646 ogledov

Oče voditeljice Melani Mekicar je ta znani politik

Blaž Švab, Melani Mekicar RTVS
Ste vedeli?

Mlada voditeljica Melani Mekicar, ki ob Blažu Švabu vodi oddajo V petek zvečer na TV Slovenija, ima precej slavnega očeta. Njen oče je Smiljan Mekicar, predsednik sveta stranke Dobra država, sekretar na Ministrstvu za zdravje in nekdanji kandidat za župana Ljubljane. Smiljan pa sanj o županskem stolčku še ni opustil, bogate izkušnje ima namreč tudi v lokalni politiki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smiljan Mekicar (@smiljanmeki)

Da kri ni voda, pa dokazujeta tudi Smiljan in Melani. Smiljan je bil namreč nekoč plesalec in v hip hopu celo tekmoval, prav tako kot Melani, ki je bila s svojo skupino plesne šole Bolero v mlajših letih svetovna prvakinja v hip hopu in evropska prvakinja v dvojicah. Uspešen plesalec v break danceu je bil tudi njen brat Kevin

Sicer pa Melani ni nova v medijskem svetu. Kot radijska voditeljica dela na Hitradiu Antena, je pa tudi igralka. Zaigrala je v nekaterih serijah, filmih in oglasih, med drugim v priljubljeni seriji Življenje Tomaža Kajzerja. Nastopila je tudi v muziklih Mamma Mia in Briljantina. Precej impresivno za komaj 21-letno dekle, kajne? 

Komentarjev 5
  • contra 22:09 03.maj 2021.

    Bravo Mekicarji, vi res nekaj pomenite! Ne pa razni komiki in šivilje ter nori Levičarji!

  • ode 07:58 02.maj 2021.

    Sedaj je že vsak južnjak znana oseba. In to naj bi bili po dednem pravu avtomatsko tudi njegovi izmečki.

  • Avatar Zala
    Zala 18:58 01.maj 2021.

    Jaz sem tudi znana oseba. Pa nobene fotke, pa nobenega članka. Poznajo me sosedje v naši ulici, v trgovini, v šoli in vrtcu, v podjetju, avtopralnici, čistilnici ... kaj bi naštevala. Pozna me veliko ljudi. Zato se še ne morem ...prikaži večm odločiti ali bom kandidirala za predsednico države ali s svojo novo stranko zmagala na parlamentarnih volitvah.

Sorodne novice