Magazin > VIP
41622 ogledov

Tako je bil Kobilica videti pred 30 leti, "pecalo" ga je kar 120 misic!

Alen Kobilica Instagram
"Izdajal" se je za bratranca naše misice.

Stilistka Metka Albreht, ki je leta 1993 nosila naslov miss Slovenije, je na Instagramu objavila trideset let staro fotografijo iz tekmovanja za miss sveta. "Omg, Južna Afrika. Izbor za miss sveta. Tukaj sem spoznala Alena Kobilico, izmislila sva si, da je moj bratranec in tako je prišel na večerjo med cca. 120 misic iz celega sveta. Prišel je kot pepelka, po tisti dooolgih stopnicah. Zagorel, v razpeti beli srajci, kavbojkah je nonšalantno stopal proti nam, punce pa v "nezavest". Bil je nasmejan in igriv, zabaven in res zelooo čeden," je Metka zapisala na Instagramu.

Alen pa je za Žurnal24 razkril, da se je takrat v Sun Cityju znašel povsem po naključju. Takrat je namreč kot vodnik pripravljal turistično turo, zato so se z lastnikom agencije in še dvema sodelavkama mudili v Južnoafriški republiki. Ker je vedel, da se je v istem času odvijalo tudi tekmovanje za miss sveta, so obiskali še Sun City. "Šli smo v medijsko središče in rekli, da smo novinarji iz Slovenije, seveda nam akreditacij niso dali, saj se to ureja že pol leta prej. Je pa v tistem trenutku mimo prišla Metka in so nam zaradi nje potem uredili akreditacije, moj šef pa je res poročal v Slovenijo. Čisto naključje. Z Metko sva takrat stkala prijateljstvo, ki traja še danes," se spominja Alen.

Ni znano, ali ga je takrat, katera izmed svetovnih lepotic tudi osvojila, je pa znano, da je bil kasneje v dolgoletni zvezi z lepotico in podjetnico Karin Šimonka, s katero imata skupno podjetje z veganskimi sladoledi. Danes pa je srečen v objemu glasbenice Maje Prašnikar, s katero ima dva otroka. 

dezurni@styria-media.si

Alen Kobilica | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Ikoz 07:44 15.april 2023.

    Uuu upam da je izkoristil to lepoto in da jih je čim več obdelal

  • PaPajapopi 14:59 14.april 2023.

    Tudi jaz sem bil pred tridesetimi leti videti precej boljše, kot danes pa se nič ne pritožujem.

Sorodne novice