Magazin > VIP
13774 ogledov

Paris Hilton pokazala sina, oboževalci v šoku

Paris Hilton Instagram
Po spletu na veliko krožijo domneve, ki pa jih Paris ni potrdila.

Po družbenih omrežjih zaokrožile novice, da naj bi otrok Paris Hilton bolehal za hudo boleznijo. Njeni oboževalci namreč sumijo, da ima dojenček po imenu Phoenix makrocefalijo, stanje, pri katerem je velikost glave bistveno večja od običajne. Sumi so se pojavili po tem, ko je na Instagramu objavila več fotografij s sinom. Makrocefalijo lahko povzročijo številni dejavniki, vključno z genetskimi nepravilnostmi, okužbami med nosečnostjo in težavami ob rojstvu. V nekaterih primerih je lahko makrocefalija znak resnejšega stanja, kot je možganska malformacija ali možganski tumor. Vendar je pomembno vedeti, da makrocefalija ni vedno resno stanje. V nekaterih primerih je glava preprosto večja od običajne, vendar so možgani zdravi. V primeru otroka Paris Hilton je nemogoče zagotovo vedeti, ali ima resno bolezen ali ne. Hilton o tem ni podala nobene izjave.

Vzroki za makrocefalijo so sicer lahko genetske nepravilnosti, kot sta Downov sindrom ali Apertov sindrom; okužbe med nosečnostjo, na primer rdečke ali toksoplazmoza; porodne težave, kot je perinatalna asfiksija ali možganske poškodbe in tumorji. 

Phoenix se je s pomočjo nadomestne mame rodil 24 januarja letos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice