Magazin > VIP
6462 ogledov

Po vseh zdrahah konec za ta šov?

The biggest loser Saša Despot
Slabo kaže ...

Planet TV je lani, že takoj po koncu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, napovedal drugo. Začetek le-te je spremljal velik "halo“, saj so pred novim snemanjem odpustili voditeljico šova, Špelo Grošelj, in nekaj urednikov, med njimi je bil tudi Miha Brajnik. Obema je bila produkcija šova dolžna denar, med enim od urednikov in direktorjem televizije je prišlo celo do fizičnega obračuna.

Vodenje nove sezone so zaupali Marku Potrču, ki se je novega izziva lotil z velikim navdušenjem, kar je bilo možno opaziti tudi na malih ekranih. Bi vodil tudi tretjo sezono? Za Vklop je povedal, da o tem ne razmišlja. "V tej sezoni sem neizmerno užival, predvsem zaradi gledalcev, tekmovalci pa so bili tisti faktor, ki mi je dal zagon, in odkrito priznam, da jih bom pogrešal," je povedal.

finalisti The Biggest Loser Planet TV Magazin Planet TV sodelovanje prekinil s Špelo Grošelj in Miho Brajnikom

Po naših informacijah bi Potrč z razmišljanjem o 3. sezoni, vsaj trenutno, zapravljal svoj čas, saj se na Planetu o tem sploh ne govori, kar je škoda, saj gre za šov, ki ima neko dodano vrednost in je poučen. Da se ne ve, kdaj bo, če sploh bo, nam je v pogovoru pred kratkim potrdil tudi trener šova, Jan Kovačič.

"Res je, ob koncu prve sezone The Biggest Loser Slovenija smo napovedali novo sezono, na finalu druge sezone pa smo napovedali novo sezono Bara. Za jeseni torej pripravljamo to, za naprej je pa še malo prezgodaj za govoriti. Jeseni bo torej na Planet TV največji poudarek na Baru, pripravljamo še par osvežitev/nadaljevanj obstoječih oddaj in šovov domače produkcije, nekaj bo tudi filmskih TV-premier, novih serij, ampak trenutno žal ne morem še nič zagotovega napovedati,“ pravijo na Planet TV, kjer so bili sicer z drugo sezono The Biggest Loser zadovoljni. "Druga sezona je še nadgradila prvo in šla že iz produkcijskega vidika še korak dlje, poleg neverjetnega dosežka zmagovalke Klare pa smo ponosni tudi na rezultate ostalih finalistov in tekmovalcev, ki še naprej pridno hodijo po poti bolj zdravega življenja,“ pravijo.
biggest_loser Magazin Producent The Biggest Loser razkril honorar Špele Grošelj
Komentarjev 1
  • Chloe_Gairdner 17:02 06.julij 2018.

    Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo cel0 višjee s časom ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com