Magazin > VIP
39578 ogledov

Pokazala odtrgano roko: "Ne morem se sama obleči, okopati in jesti"

Dea Đurđević Instagram
Tako je njeno stanje dobro leto po nesreči ...

Priljubljena srbska voditeljica televizijske hiše Pink Dea Đurđević, ki je lansko leto v prometni nesreči izgubila roko, a so ji jo zdravniki uspešno prišili nazaj, lepo okreva in se je že vrnila pred kamere. Naj spomnimo, da je voditeljica prometno nesrečo doživela 7. februarja 2019, ko je v jutranji prometni konici v Beogradu doživela manjšo prometno nesrečo. Ko je pri tem izstopila iz avtomobila, jo je zbil avtobus in ji odtrgal roko.

Poleg hudih poškodb roke je imela lepa voditeljica še zlomljeno medenico, zaradi česar ni mogla hoditi, zato so ji operirali tudi to, a je bila že takrat zelo optimistična in močna: "Hvala bogu, živa sem. Zdravniki pravijo, da je operacija uspela in da lepo okrevam. To je najbolj važno. Verjamem v to, da bo vse dobro."

Na nedavnem dogodku televizije Pink je pogumno pokazala svoje brazgotine, še vedno pa mora nositi opornico. "Sedaj se zavedam, da je večina nesrečnih situacij rešljivih, tako da ni potrebe za kakršen koli stres. Seveda, moja invalidnost je zelo spremenila moje življenje. Dan začnem z zdravili, čeprav jih skušam zmanjšati na minimum. Priznati moram, da mi je najtežje, ker se ne morem sama okopati, obleči in jesti, a pričakujem, da se bo tudi to spremenilo," je pred kratkim povedala Dea, ki ji ob strani trdno stoji sodelavec in partner Mladen Mijatović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinoć je velikom žurkom obeležen kraj snimanja istorijskog spektakla “Crveni mesec”! Hvala svima koji su došli – glumcima, autorskom i rediteljskom timu i producentima, šminkerima, kostimografima, scenografimavođama i organizatorima snimanja, snimateljima, asistentima kamere, tehničkom vođstvu, montažerima, stručnjacima zaduženim za video miks i ton, rasvetu, inteligentnu rasvetu, vozačima, prijateljima serije, našim TV licima i prijateljima TV Pink! Bez vas, sve ovo ne bi bilo moguće i zato još jednom hvala!♥️ I da, snimanje je završeno, ali emitovanje i dalje traje – finalne epizode gledajte svekog radnog dana od 21:30 na TV Pink… … a druženje zakazujemo na prvoj klapi “Jugoslovenke”! 📸: @jsimonovic #pinkredmoonparty #crvenimesec #zadnjaklapa #tvspektakl #istorijskispektakl #tvserija #televizijapink #tvpink #rtvpink #zeljkomitrovic #romanmajetic

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj HEROJ 🥰

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic_fp) on

Komentarjev 1
  • ode 08:16 12.junij 2020.

    Velika razlika je, ali je roka odžagana z ostro nabrušeno krožno žago ali je odtrgana, kot se to zgodi v prometni nesreči. V slednjem primeru roke praktično ni več mogoče rešiti, razen v izjemno redkih primerih, ko je uspeh že, ...prikaži več da roka preživi - brez povrnitve funkcionalnosti.

Sorodne novice