Magazin > VIP
11710 ogledov

Poroka na 1. pogled: Prepir tako eskaliral, da jo je zalila s pijačo!

Poroka na prvi pogled
1/3
Planet TV
Takšne skupne večerje pa še ne!

Na sinočnji skupni večerji v šovu Poroka na prvi pogled je močno počilo med Meri in Mašo. Povod prepira je bilo Matevževo dopisovanje z Mašino prijateljico. Meri je z Matevžem, ki ji je tudi pokazal sporočila, že razčistila, med večerjo pa se je na samem želela pogovoriti še z Mašo, ki naj bi po njenm mnenju "mešala dre**". 

Maša naj bi že prejšnji dan privihrala v stanovanje Meri in Matevža, medtem ko je imel slednji na obisku družino. Meri je Maši očitala, da to ni bilo prav, Maša pa naj bi se pred njo zagovarjala, češ da ostali ne vedo "kako se dela resničnostni šov". Dekleti tudi tokrat nista razčistili, saj je Maša odvihrala in temo nadaljevala za mizo. V nekem trenutku je Meri prekipelo in je Mašo zalila s kozarcem vode. Matevž in Tina sta jo podprla in ji svetovala naj jo ignorira. Medtem Maša še kar ni končala in za mizo še vedno vztrajala pri isti temi. Prepir se je končno končal, ko je Ana pripomnila, da čez 5 let ta tema sploh ne bo pomembna. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 13:00 03.maj 2023.

    V te ''šove'' psihiatri napotijo svoje bolnike na terapijo...

  • wolfenstein 12:07 03.maj 2023.

    Na naših programih lahko spremljamo poplave teh šovov za poneumljene tudi iz drugih držav. Ampak nikjer kot v naših šovih ni tako očitno (slabo) igranje glavnih akterjev, da je z aviona vidno, kako se morajo piflati za vnaprej zrežirane vloge. ...prikaži več Koliko dodatnega denarja sta avši dobili za odigran prepir in vložek z vodo? Aja, to je tista poslovna skrivnost, ki se jo skriva predvsem pred ostalimi v šovu, da ne ugotovijo prezgodaj, kako nekateri izmed njih prejemajo denar pod mizo.

  • SamoResnica 08:59 03.maj 2023.

    Kaj nam pove, da je od 6 žensk, ki so bile del šova 2 pogojno "normalni" (Vsaj za moje pojme Vlasta in Tina (še ona z veliko kompleksi)). Bom samo rekel, da ni čudno, da so nekateri ljudje še vedno samski.

Sorodne novice