Magazin > VIP
12001 ogledov

"Poroko s Harryjem bo Meghan obžalovala“

meghan markle
Poznavalka pravi, da se bo Meghan kmalu vprašala, zakaj se je odločila za zakon s princem Harryjem.

Vojvoda in vojvodinja Sussexa, Harry in Meghan, sta s svojo ljubezensko zgodbo očarala svet. Začela se je leta 2016, ko sta se spoznala prek skupnega prijatelja. Bila naj bi ljubezen na prvi pogled. Poročila sta se lani maja, kmalu pa pričakujeta svojega prvega otroka.

Pravljica pa po mnenju Helen Kirwan Taylor, poznavalke kronanih glav, ne bo dočakala srečnega konca. V dokumentarnem filmu Meghan Markle: The First 100 Days je Taylor je povedala, da bo vojvodinja na svoj zakon v prihodnosti gledala popolnoma drugače kot zdaj. "Na začetku je vse razburljivo, ker je novo. Čez dve leti, ko jo bodo spet poslali v od boga pozabljen, temen, moker in mrzel kraj, pa se bo vprašala, zakaj je pristala na poroko.“

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan spet razburja

S strokovnjakinjo se strinja tudi pisatelj Duncan Larcombe, ki meni, da bo nekdanja igralka postala zapornica kraljeve družine. "Mislim, da Meghan, ko je rekla „da“, ni razumela, kaj vse bo morala žrtvovati,“ pravi Larcombe.

Glede na to, da je morala njuna ljubezen že marsikaj prestati, med drugim sta kar lep čas živela na različnih kontinentih, sedaj pa se soočata z grdimi govoricami o domnevnem vzvišenem obnašanju noseče vojvodinje, verjamemo, da bo prestala tudi takšno krizo.
Komentarjev 2
  • Tatjana Ha 14:09 04.april 2019.

    Uboga ženska nikakor ji ne dajo mira.Stalno opletajo, zlobneži, očitno nimajo sami svojega življenja.......

  • milovan 09:44 04.april 2019.

    Ja, vsi drugi vec vejo od nje! Pol bi se morala polovica zensk (in tudi moskih?!!) vprasati enako kot Meghan!??