Magazin > VIP
47048 ogledov

Pred celo Slovenijo sta priznala to

Prvič mama M SOSESKA
Ta mlad par razbija tabuje in iskreno govori o drugačnih poteh bivanja, partnerstva in starševstva …

Youtuberka Tjaša Cvetkovič je aprila, pred porodom, odkrito spregovorila o svoji odprti zvezi s fantom, stand up komikom Janom Kreuzerjem, s katerim sta v razmerju že šest let. Danes sta Jan in Tjaša tudi eden od dveh simpatičnih parov, ki ju lahko spremljate v novem resničnostnem šovu Prvič mama na Mercatorjevi spletni video platformi M Soseska, v katerem svoje dobre in slabe nosečniške ter starševske prigode delita tudi z vami.

Tjaša, ki je bila takrat še noseča, je aprila na Youtubu povedala, da se ta čas osredotoča predvsem na gnezdenje in čiščenje, a da ima eno osebo, zelo dobrega prijatelja, s katerim se občasno dobiva že nekaj mesecev. Jan pa se izven njunega razmerja občasno dobiva s tremi osebami. Oba sta ste osebe opisala kot zelo dobre prijatelje, ki jih bosta predstavila tudi sinu. Med drugim sta namreč povedala, da bosta z odprto zvezo nadaljevala tudi po rojstvu sina, ki mu bosta, ko bo dovolj star, njun odnos tudi razložila. Tjaša je še odkrito priznala, da ji ni vedno lahko, ko gre Jan na zmenek, a da stvari rešujeta s komunikacijo. Poleg tega pa je povedala, da se je v eno izmed teh oseb že zaljubila in kako je to blagodejno vplivalo tudi na njun odnos z Janom. 

"Logično je bilo, ker se imava tako rada. Če med nama ne bi bilo toliko močne ljubezni, jaz ne bi imela poguma raziskovati in biti radovedna, si pustiti stvari. Ker je ta osnova tako močna in zaupanje tako močno, je bilo vse skupaj logično," je Tjaša v dveh začetnih stavkih razložila odločitev za odprto zvezo, zvezo, ki se marsikomu zdi neobičajna ali celo nepredstavljiva, a ta slovenski par na tovrstno skupnost ponuja povsem nov, predvsem pa iskren pogled. 

Komentarjev 9
  • david193 11:02 28.avgust 2021.

    In čigav je otrok?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:54 27.avgust 2021.

    Vsak po svoje, če njima to štima in ne delata s svojimi dejanji in življenjskim stilom, drugim težav, zakaj pa ne. Tradicionalno ni vedno tudi najboljše. Parčku pa bravo za pogum, da sta upala svoj neobičajen življenjski stil razkriti Sloveniji, ...prikaži več, ki je tradicionalno obsojajoča in zaplankana, seveda, ko gre za druge.

  • MurgelKvargel 14:35 27.avgust 2021.

    Samo da ni tradicionalno. Kajne Žurnal?

Sorodne novice