Magazin > VIP
5461 ogledov

Princ Harry: Skrivnost njegovega črnega prstana razkrita

princ harry
Brez tega prstana ne gre nikamor. Gre za prav poseben nakit.

Vnuk kraljice Elizabete II. je znan tudi po tem, da nosi le nakit, ki ima zanj neko čustveno vrednost. Že 20 let nosi tradicionalno afriško zapestnico, ki naj bi si jo kupil kmalu po smrti princese Diane. Princ Charles je sinova namreč leta 1997, po pogrebu matere, za nekaj časa odpeljal v Afriko, da bi ušla medijskemu pompu.

Harry pa že nekaj časa nosi tudi črn prstan. Gre za "pametni“ prstan Oura iz titana, ki meri njegovo telesno temperaturo, utrip srca in kakovost spanca. Podatke nato pošlje na mobilni telefon. Harry nosi model Heritage, ki stane med 314 in 419 evrov.

Vojvoda in njegova soproga Meghan se trenutno nahajata na veliki turneji po Avstraliji in Novi Zelandiji. Obiskala bosta tudi otok Tonga in Fidži. V 18 dneh bosta prisostvovala 76 dogodkom. Harry zaradi takšnega urnika verjetno res potrebuje napravico, ki mu bo povedala, kdaj si mora vzeti čas za počitek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice