Magazin > VIP
21402 ogledov

Prodajalka znanega Slovenca posvarila pred veliko nevarnostjo

Igor Mikić instagram
Na telefon mu je napisala sporočilo in ga prevedla v angleščino.

Igor Mikić – Mišica ni znan le po svojem vzkliku "to pa ja" in "srnah", ampak tudi po svojem barvitem modnem slogu in ljubezni do vpadljivega nakita. Tej ljubezni se tudi v Dominikanski republiki, kjer snema priljubljeni športni šov Exatlon, ki ga predvaja Planet TV, ni odrekel.

A zaradi svojega nakita bi bil lahko v tej revni državi tudi ob glavo. Kot nam je zaupal na samem prizorišču Exatlona, kjer smo ga lahko obiskali trije novinarji iz Slovenije, je moral pred nedavnim posneti pogovor z domačini, ki jih je izprašal o naši državi. Nenadoma pa je k njemu sredi trgovine pristopila trgovka in mu podala svoj mobilni telefon.

"V prevajalnik mi je v španščini napisala, naj snamem vse svoje verižice in prstane ter jih pospravim v torbo, ker me že opazujejo nepridipravi in bom imel težave. Nato je opozorilo prevedla v angleščino, da bi ga razumel," je povedal za Žurnal24. A Mišica njenega svarila ni vzel resno ... "Nasmejal sem se in ji pokazal mišico ter rekel, da se ta mišica nikogar ne boji."

Sporočilo, ki si ga bo za vse čase zapomnil

Igor, ki šov dobro pozna, saj je v njem lani nastopil kot tekmovalec, je že dva meseca v Dominikanski republiki. Četudi so snemanja naporna, pa v njih neznansko uživa. "Nikoli ne bom pozabil prvega klica s Planeta. Predstavili so mi oddajo in takoj sem privolil v sodelovanje. To sem jaz - šport in kamera sta moji veliki ljubezni. Nato pa je bilo na meni, ali se bom izkazal ali ne. Zdi se mi, da sem bil lani jaz tisti, ki je bil ves čas iskren in je zabaval druge. Ko sem se vrnil v Slovenijo, je bil to velik bum, dobil sem ogromno oboževalcev in sporočil. Nekdo mi je celo napisal: ‘Hvala, ker si. Zaradi takih ljudi, kot si ti, še vedno verjamem v dobro. Vrnil si mi upanje v ljudi’," nam je zaupal in dodal, da je po snemanju upal, da ga bodo spet povabili k sodelovanju.

Želja se mu je uresničila. "Večje doživetje je tekmovati, ker je bolj čustveno. Je pa manj svobode, zato mi je lepše v tej vlogi. Hvaležen sem, da sem se v nečem našel in da se lahko z delom v tem poslu preživljam."
 

Komentarjev 2
  • miha.z 08:33 29.oktober 2022.

    Narcisek.

  • Aqua 10:28 28.oktober 2022.

    Domišljavi pa je. To pa ja.

Sorodne novice