Magazin > VIP
16064 ogledov

Redki prizori intime, William in Kate tokrat le podlegla drug drugemu

Kate Middleton
1/7
Profimedia
Take nežnosti med njima nismo vajeni.

Kate Middleton in princ William sta se prejšnji teden udeležila dobrodelne prireditve Royal Charity Polo Cup 2023 v klubu Guards Polo v Windsorju. Kljub uradni vlogi se Kate in William nista bala javno pokazati svojih čustev drug do drugega, kar zanju sicer ni običajno. Poljubi, objemi in nežni pogledi, videti sta bila kot sveža zaljubljenca. Si na ta način dvigujeta priljubljenost ali sta bila na ta dan le dobro razpoložena. Kate so namreč fotografirali tudi, kako srka penino, kar je ena redkih fotografij, na katerih uživa alkohol.

Naj spomnimo, da je kraljevi par v preteklosti bolj kot po nežnih gestah, slovel po tem, da sta drug drugega ob trenutkih nežnosti celo ignorirala. Še danes se spomnimo posnetka, kako se je Kate odmaknila soprogu, ko se jo je ta želel dotakniti. 

Myka Meier, strokovnjakinja za protokol, je pred leti za People pojasnila, da uradno sicer ni nikakršnega pravila, ki bi prepovedovalo stik ali izkazovanje nežnosti v javnosti. "Ko potujeta in se udeležujeta dogodkov, sta predstavnika britanske monarhije," je povedala Meierjeva. Na takih dogodkih morata ostati profesionalna, saj je to dejansko njuna služba. Na malce bolj sproščenih javnih dogodkih pa se znata tudi malo bolj sprostiti in pokazati še drugo plat medalje. 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:20 11.julij 2023.

    Kaj pa intima kralja in kraljice?

Sorodne novice