Magazin > VIP
1850 ogledov

Kim Kardashian: So noči, ko jokam, da bi zaspala ...

Kim Kardashian Instagram
S tem, kar je povedala nedavno, se lahko poistoveti čisto vsak starš.

Kim Kardashian je v zelo osebnem in iskrenem intervjuju v priljubljenem podkastu "On Purpose With Jay Shetty" razkrila svojo dušo, ko je govorila o čustvenih obremenitvah in izzivih, s katerimi se sooča pri vzgoji svojih štirih otrok v starostnem razponu od 4 do 9 let po ločitvi od Kanyeja Westa. Po več kot osmih letih zakona sta se uradno ločila novembra 2022.

"Vsi pravijo, da so dnevi dolgi, leta pa kratka, in to ne bi mogla biti bolj resnična izjava," pravi Kardashianova. 42-letna zvezdnica je kot ena najbolj prepoznavnih osebnosti v pop kulturi pogosto pod strogim drobnogledom. Nedavno pa je pogumno delila svoje težave pri vzgoji otrok, medtem ko je krmarila med zapletenimi vprašanji skupnega starševstva. S surovo iskrenostjo je razkrila, da prehod ni bil lahek, in priznala, da je veliko noči sama točila solze, da bi zaspala.

"Rekla bi, da sem se zaradi starševstva največ naučila o sebi. Bilo je tudi največji izziv. So noči, ko jokam, da bi zaspala, češ: 'Kaj se je pravkar zgodilo?' Veste, zaradi vseh razpoloženj, vseh osebnosti in včasih se prepirajo."

Zvezdnica resničnostne televizije, poslovna ženska in bodoča odvetnica je odkrito spregovorila o težavah, s katerimi se sooča pri iskanju ravnovesja in ohranjanju občutka normalnosti za svoje otroke sredi številnih medijskih pretresov. Žongliranje med zahtevami odmevne kariere in odgovornostmi matere samohranilke je Kardashianovo zelo obremenilo. Prav tako je priznala, da je največje izzive doživljala ravno z najmlajšimi člani svoje družine, opisuje pa to stanje kot popoln kaos.

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:28 29.maj 2023.

    Ma gonte se s takimi članki!!!

Sorodne novice