Magazin > VIP
16298 ogledov

Znana Slovenka priznala, da kar pokaže na Instagramu, ni vsa resnica

Tjaša Kokalj Instagram
Z iskrenim zapisom se je sledilcev dotaknila mnogo bolj kot s popolnimi modnimi fotografijami.

Vedno urejena lepotica, uspešna podjetnica, ljubeča mamica in partnerka, popolna hčerka, ki ob vsem tem najde še čas zase in za prijateljice. Tako se zdi tistim, ki nekdanjo misico, novinarko, voditeljico in spletno vplivnico Tjašo Kokalj Jerala spremljajo na Instagramu. Vsak dan nova modna kombinacija, vedno urejena pričeska, modni dogodki in izleti, a Tjaša je tokrat odkrito priznala, kakšna je še druga plat resničnosti.

"Najprej sem dobra mama, vse kar temu sledi, pa se vas ne tiče. Vemo, da to, kar delimo, pokažemo, dokumentiramo na Instagramu ni celo naše življenje. Na primer - medtem ko sem zadnji mesec še vedno po starem vzorcu objavljala vsak dan po eno objavo, sem večino časa - tri polne tedne - preživela 24 ur doma s hčerkama, ki se kar ne uspeta pozdraviti. Nekaj lukenj sem imela, ko sem dejansko lahko šla delat, tudi uživat, vi ste videli, da ‘haram’ po sceni, v resnici pa žongliram. Med nujnostmi v življenju. Prva na seznamu tega tedna in verjetno tudi naslednjega - pozdraviti punci in sebe. Imejte lepo soboto," je s svojimi sledilci delila Tjaša, njene iskrene besede pa so požele več všečkov kot popolne modne fotografije. Zapis se je dotaknil skoraj 1500 sledilcev, ki jim je bila objava brez olepševanj zelo všeč. Tjaša je ta teden sporočila, da situacija žal ostaja nespremenjena, a da se je hčerki po štirih tednih doma še nista naveličali. Vsem trem želimo hitro okrevanje. 

Lepotica pa sicer pogosto pokaže tudi tiste bolj navihane trenutke, kot je recimo ta snežni podvig, ki si ga ne bi upal prav vsak!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 13:38 01.maj 2023.

    Nikoli slišal za 99% vaših znanih slovencev

  • Kmodri 13:29 01.maj 2023.

    Vplivneži so novodobni nateguni! Moraš biti bolan, da jih spremljaš!

Sorodne novice