Magazin
21366 ogledov

Najboljši očetje so teh astroloških znamenj

Dojenček
Ko izvemo astrološko znamenje osebe, izvemo tudi, kakšen starš bi bila. Tako bo moški, ki je po znamenju kozorog, odličen oče, lev pa malo manj.

Vsi moški lahko postanejo očetje, a le nekatera astrološka znamenja so odlični očetje. Če si v prihodnosti želite imeti otroke, se morate prepričati, da bo oseba, ki ste jo izbrali, dober oče.

Spodaj so astrološka znamenja razvrščena od najboljših do najslabših očetov.

Kozorog

Kozorog je rojen oče – to je njihovo pravo poslanstvo. Radi so v zgled in želijo, da so njihovi otroci pridni, odgovorni in izobraženi. Vedno iščejo nove načine za izobraževanje otrok, bodisi na kreativen ali pa na tradicionalen način.

domača naloga zvezek šola učenec učenka otrok | Avtor: Profimedia Profimedia
Svojim otrokom bi dali prav vse, vendar je potrebno paziti, da jih ne razvadijo preveč. Menijo tudi, da je treba otrokom omogočiti, da se sami učijo. Tudi če rabijo več časa za preprosto nalogo, si očetje želijo, da so njihovi otroci neodvisni in sposobni razmišljati s svojo glavo.

 

Bik

Biki so eni izmed najbolj predanih staršev. Kot očetu jim je pomembno, da se otroci počutijo varno. Želijo, da otroci razumejo pomen družine. Vedno poskušajo najti ustvarjalne in nove načine, ki bi jih zbližali. Do otrok so izjemno potrpežljivi in le redko povzdignejo glas. Otroci obožujejo zvestobo bikov in vedo, da jim bo oče ves čas stal ob strani.

Dvojčka

Kot očetu je dvojčkom pomembno, da njihovi otroci ostanejo fizično in duševno zdravi. Namesto da bi se iz trgovine vrnili s čipsom in zamrznjeno pico, raje izberejo bolj zdrave obroke.

Poleg tega svoje otroke redno spodbujajo k športu in drugim telesnim dejavnostim. Želijo jih naučiti vsega, kar sami znajo, in menijo, da je pomembno, da so otroci kulturno izobraženi.

Rak

Rakom je družinski čas najpomembnejši. Radi ustvarjajo družinske tradicije, pa naj gre za igranje družabnih iger, obisk kina ali pa za izlet v živalski vrt. Želijo si, da so si vsi v družini izjemno blizu.

Včasih se njihovim otrokom morda zdi, da so očetje preveč vpleteni v njihova življenja. Če želite, da otroci uživajo v družinskem času, je pomembno, da spoštujete njihovo zasebnost.

Škorpijon

Ena njihovih največjih skrbi je, da so otroci aktivni in zaposleni. Želijo si, da so otroci družabni in odprti, zato jih vedno spodbujajo k čim večji vključitvi v obšolske programe.

računalnik zaslon otrok starš oče | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Škorpijoni verjamejo, da je zaposlen otrok srečen otrok, zato jim vedno poskušajo pomagati pri uresničevanju njihovih interesov in hobijev. Čeprav hočejo le najboljše za svoje otroke, se včasih zdi, da so preveč nadzorovalni. Zato je dobro, da jim včasih privoščite kakšen odmor.

Ribi

Vaše način starševstva se močno osredotoča na ustvarjalno svobodo in izražanje. Ne glede na to, kakšna zanimanja imajo vaši otroci, boste storili vse, kar je v vaši moči, da jim jih pomagate raziskati in razviti. Ena vaših največjih vrednot je prijaznost do drugih.

Ko se otroci zgledujejo po očetu, se naučijo biti prijazni do drugih in spoštovati vsakogar, ki ga srečajo. Čeprav so očetovi nameni lepi in nesebični, običajno pozabijo dodati strukturo svojemu starševstvu. Ne bodite preveč popustljivi do svojih otrok. Včasih je v redu reči ne.

Tehtnica

Potrebe njihovih otrok so jim vse. Karkoli otrok potrebuje, mu bo oče brez oklevanja dal. Ena najpomembnejših družinskih vrednost je, da ni skrivnosti med njimi. Tehtnice želijo, da se njihovi otroci odprejo in jim vse zaupajo. Ker so zelo zaskrbljeni starši, jim je včasih težko reči ne.

Ker so vedno pripravljeni dajati, lahko zlahka postanejo zamerljivi in čemerni, če jim otroci tovrstnih gest ne vračajo. Ne pričakujte toliko od svojih otrok, dokler so otroci. Vedite, da vas imajo radi, vendar ne pričakujte, da vam bodo to ljubezen vračali na enak način.

starši | Avtor: Profimedias Profimedias
Oven

Ovni so strastni, samozavestni in odlične vodje. Njihova strast in odločnost bosta zagotovo korenini uspeha njihovih otrok. Otroci se bodo od njih učili, kako biti skromen, samostojen in ambiciozen.

Po drugi strani pa ovni včasih pustijo, da jih njihova trma premaga. To lahko povzroči veliko drame in sporov v gospodinjstvu. Če niso previdni, lahko tovrstni prepiri škodijo njihovemu odnosu z otroki. Zato se morajo naučiti biti bolj potrpežljivi in razumevajoči, otroci pa jih bodo tako še bolj cenili in se zgledovali po njih.

Devica

Device vedno poskrbijo, da je v hiši vse čisto in pospravljeno. Veliko pozornosti namenjajo gospodinjskim opravilom in verjamejo, da s tem otroke učijo odgovornosti. Čeprav znajo včasih pretiravati s čistočo, spoštujejo in cenijo tudi mnenja ter občutke svojih otrok. Zato se želijo prepričati, da jih ne obremenjujejo preveč.

Vendar je potrebno biti pazljiv. Če otrokom vedno popravljate pričesko ali jih vsakih 10 minut sprašujete, kje so, bo to zanje hitro postala utrujajoče.

Lev

Družina | Avtor: Profimedia Profimedia
Levi so lahko včasih precej popustljivi in impulzivni. Kot vsak ponosen starš se radi pohvalijo s svojimi otroki. Neskončno jih razvajajo in to brez najmanjšega zadržka. Želijo si, da bi njihovi otroci imeli boljše življenje kot oni. Včasih jih lahko tudi hitro zanese, da se preveč osredotočajo na lastne potrebe kot pa na potrebe otrok.

Otroke hočejo naučiti veliko pomembnih lekcij, na kar bi se morali bolj osredotočati, kot pa na nakupovanje dragih čevljev zanje. Vedno lahko počakajo do božiča.

Strelec

Strelci radi potujejo in so pustolovski, zato si želijo, da so tudi njihovi otroci takšni. Včasih bodo šli celo tako daleč, da jih bodo vzeli iz šole, samo da bi jih lahko peljali na izlet. Biti oče je za njih težka stvar, saj si želijo, da bi njihovi otroci občutili kulturo, težko pa jim je določiti prioritete ter prevzeti vlogo odgovorne osebe. Pogosto zaidejo v vlogo prijatelja, kar je včasih dobro, a lahko v prihodnosti povzroči večje težave.

Vodnar

Vodnarjem se včasih zdi, da morajo biti najboljši prijatelji svojih otrok. So sproščeni, umirjeni in včasih znajo biti čustveno odmaknjeni, kar jim oteži vlogo, kadar gre za vzgojo otrok. Resnica je, da nimajo tistega, kar je potrebno, da bi bili najboljši starši. To je tudi v redu, saj vsi delamo napake. Na srečo otroci hitro okrevajo.

Otroci hrepenijo po čustveni podpori in jo potrebujejo, brez nje pa lahko postanejo depresivni in se v življenju srečajo s celo vrsto ovir. Če se torej odločijo za otroke, jim morajo očetje v tem znamenju dati veliko ljubezni in biti pozorni na njihove potrebe. Otroku ni nič pomembnejšega kot pa starševska ljubezen, zato naj se tega držijo in za družino naredijo vse, kar lahko.

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

zmenek par Zdravje Pozabite na rože in večerjo, to pričakujejo za valentinovo princ edward, Sophie, Louise Magazin Malo je manjkalo in princ Edward bi izgubil ženo in hčerko
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.