Magazin > VIP
25647 ogledov

S tem znanim Slovencem Pop TV dviguje gledanost

Žan Serčič Voyo
Dekleta ga obožujejo ...

V drugi sezoni priljubljene serije Gospod profesor, ki je že nekaj časa dostopna na Voyu, poleg redne zasedbe nastopajo tudi številni zvezdniki, ki ne prihajajo iz igralskega sveta. Da se je v igralski vlogi preizkusil Bojan Cvjetićanin, se je že pisalo, v sedmem delu druge sezone pa se pojavi še en zelo zaželen domači glasbenik, to je Žan Serčič.

Glasbenik, pevec in producent velja za trenutno enega izmed najbolj priljubljenih pevcev pri ženskem občinstvu, njegov talent in priljubljenost je opazil tudi Jan Plestenjak in ga povabil v svojo ekipo. Žan pa je v seriji Gospod profesor ni pel, pač pa je igral bogatega srednješolca, ki se v boksarskem ringu spopade z enim izmed glavnih junakov serije. Poleg igralskega talenta pa je pokazal tudi zavidanja vredno telo, zaradi česar ga bodo oboževalke samo še bolj zagreto spremljale. 

V drugi sezoni serije se poleg Bojana in Žana pojvi še ena naša mlada pevska zvezdnica, to je Saša Lešnjek, ki je letos medije polnila predvsem z ločitvijo od glasbenika Alexa Volaska. 

Komentarjev 8
  • miha3 06:51 02.oktober 2023.

    Se opravičujem. Nihče od omenjenih ni vreden naziva igralec/igralka. Pač, nekaj so povedali pred kamero, igranje pa jim je še vedno ne samo španska ampak avstralska vas. 🤣😜

  • Ender3 14:38 01.oktober 2023.

    Spet nekaj zelo priljubljeno in to na Voyo..In to prav iz POPtv..Kaj hudiča nimajo dovolj oglasov na svojem mediju, da jih mora povzemati še avtor tega portala..Benda komercijalna.

  • vojko26 10:25 01.oktober 2023.

    Banda volil sem vas nikoli več niti enega samega člana svobode

Sorodne novice