Magazin > VIP
21552 ogledov

S to izjavo sta princ in grofica britanski kraljevi družini naredila sramoto

princ edward Profimedia
Bolje bi bilo, da bi bila tiho …

Žena princa Edwarda, Sophie, znana kot grofica Wesseška, je želela s to izjavo povedati, kako malo vpliva na kraljevo družino imajo intervjuju, ki jih je princ Harry dal Oprah, a ga je hudo polomila. 

Camilla Tominey, novinarka Telegrapha, je o grofu in grofici objavila obsežen intervju in ju med drugim tudi vprašala, ali sta si ogledala intervjuje, ki jih je naredila Oprah Winfrey. Princ jo je pomenljivo vprašal "Oprah, kdo?", grofica pa dodala "Kateri intervjuji?" Kasneje je tudi dodala, da če te pogovorne oddaje ne zanimajo, ni razloga, da bi vedel, kdo je. "Vsekakor ne v tej državi," je povedal. 

Mnogi to izjavo sedaj smatrajo za veliko žalitev, saj Oprah ni le voditeljica pogovornih oddaj, temveč tudi igralka, nominiranka za oskarja, velika dobrodelnica, dobitnica častnega doktorata prestižne Harvardske univerze in prva temnopolta mulitimilijonarka.

Ravno tako pa je Sophie s to izjavo tudi sama sebi nataknila zanko, saj obstajajo dokazi, da dobro ve, kdo je Oprah. Leta 2013 je v Afriki namreč obiskala eno izmed šol, ki jo je za dekleta ustanovila prav Oprah. To so objavili tudi na enem od uradnih kraljevih Twitter profilov, a so objave po nedavni grofičini izjavi umaknili. 

Sophie | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 2
  • Maja Mulaček 10:11 14.junij 2021.

    Nobene zanke si nista nataknila, samo z angleskim cinizmom, sta odgovorila, da ne bosta komentirala Lazi in provokacij para, ki blati monarhijo z svojim woke aktivizmom. Oprah pa je pac izkoristila par za svojo promocijo in svoj zep, ker njena ...prikaži več zvezda ze nekaj casa tone zdaj vsaj vemo zakj je Novi kardiasian multikulti pr woke parcek, dobil cca 100 milionov od woke netlixa Wokarji nocejo ostali samo pri Rusenju spomenikov,in zahtevah po reparacijah za Suzenjstvo, ocitno je treba rusiti monarhijo

  • Friderik1950 09:12 13.junij 2021.

    V njihovem primeru bi sam ravnal podobno. Malo sta se pač ponorčevala, kot bi se večina belih Američanov, kjer velja pravilo, da ti rečejo, če preveč resno in učeno klatiš kake neumnosti, ali po Ljubljansko nakladaš, 'Idi na Oprah'.

Sorodne novice