Magazin > VIP
3795 ogledov

Meghan Markle se sedaj trese za kraljevi naziv

meghan markle Profimedia
Menda jo je strah, da bi ji odvzeli naziv vojvodinje …

Meg in Harry že 15 mesecev nista uradna člana britanske kraljeve družine, a si po poročanju časnika Mirror Meghan naziv vojvodinja menda močno želi obdržati, saj meni, da bi bila v nasprotnem primeru to zanju s Harryjem prava PR katastrofa. Oba svoje nazive namreč še naprej uporabljata v javnem življenju, na račun tega sta sklenila tudi veliko dobičkonosnih poslov. Meghan se je pod knjigo The Bench, ki jo je nedavno ustvarila za otroke, tudi podpisala z nazivom vojvodinja Suseška. 

Prinčeva soproga naj bi se po navedbah virov sedaj tresla za njuna naziva, saj je Harry v zadnjem času dal v javnost kar nekaj intervjujev, v katerih za svoje mentalne težave obtožuje življenje v kraljevi družini. Osebno se je spravil tudi nad očeta princa Charlesa in svojo babico kraljico Elizabeto, s tem, ko je izjavil, da ga je oče verjetno vzgajal tako, kot ga je, ker tudi sam ni bil vajen drugače. Meg naj bi Harryju zato že svetovala, naj ublaži napade na svoje sorodnike. 

Nazivov kraljica sicer ne more odvzeti, to lahko z glasovanjem odloči le parlament. Če bi se to zgodilo, bi Harryju ostal le naziv princa, ki ga je dobil z rojstvom, z Meghan pa bi izgubila naziva vojvoda in vojvodinja Suseška, ki sta ju dobila s poroko. 

Komentarjev 3
  • Kathleen_Barrera 16:18 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Smučar1 11:40 03.junij 2021.

    sponzoruša

  • kapibara1 09:20 03.junij 2021.

    Maaa, a tota ta obšlesana putana, ne misli že dati gmha..?? Naj ji vzamejo vse, saj je brez vsega prišla na svet in v to "Hišo"....

Sorodne novice