Magazin > VIP
5129 ogledov

Ostro proti Meg in Harryju: "Narcisoidna in samopomilujoča"

princ harry, meghan markle Profimedia
Uff, brez dlake na jeziku ...

Voditelja britanske oddaje Good Morning Britain Piersa Morgana pogosto označujejo za največjega kritika Meghan Markle in princa Harryja. Mnogi so pričakovali, da se bodo s svojimi izjavami počasi umiril, a temu ni videti tako. Kar niti ni čudno, glede na to, da daje Harry s svojimi intervjuji, v katerih pljuva čez svojo kraljevo družino, medijem veliko kosti za glodanje. 

Morgan je v svoji kolumni za Daily Mail opisal srečanje s princesama Eugenie (31) in Beatrice (32), ki jih je prejšnji mesec srečal na zabavi v Londonu. Ker je ena nedavno rodila, druga pa je noseča, jima je ponudil svoje starševske nasvete, a sta ga princesi prijazno zavrnili in se mu zahvalili za ponudbo. "Princesi poznam od malega in v središču medijske pozornosti sta šli skozi veliko težkih časov, sploh zaradi sramotnega prijateljstva njunega očeta princa Andrewa z milijarderjem in obtoženim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom," je zapisal o princesah. "Nikoli se nista pritoževali, dajali plačljivih intervjujev ali javno blatile svoje družine. Vedno sta zelo prijazni in vljudni, kar je osvežujoče drugačno od njunih narcisoidnih in samopomilujočih sorodnikov v Kaliforniji, ki zlorabljajo kraljevo družino," pa je bil oster do Harryja in Meghan. 

To ni prvič, da je Morgan udaril po Meg in Harryju. Po prvem intervjuju z Oprah je javno povedal, da ne verjame njunim navedbam, da je kraljeva družina rasistična in da sta imela skrivno poroko. Meghan je primerjal z Ostržkom in povedal, da je je lahko sram, da tako laže in temu pravi "njena resnica". 

Komentarjev 1
  • Herbert_Reyes 15:19 02.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice