Magazin > VIP
37847 ogledov

Sam doma: Kevinov filmski brat Buzz popolnoma neprepoznaven

Sam doma Instagram
Se še spomnite nadležnega Buzza?

Ena največjih božičnih filmskih uspešnic Sam doma, ki so jo posneli leta 1990, se po 31-ih letih vrača v novi preobleki in z njo tudi Kevinov nadležni starejši brat Buzz, ki ga je zaigral igralec Devin Ratray. Devin je danes star 44 let in niti malo ne spominja na svojo najstniško različico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Ratray (@devinratray)

Retray je zaigral tudi v drugem delu filmske uspešnice, kot policist Buzz McCallister pa se vrača v novi preobleki filmske klasike, ki tokrat nosi naslov Home Sweet Home Alone.

Devin je pred kratkim igral tudi v filmu Hustlers z Jennifer Lopez, kmalu ga bomo lahko videli v trilerju Stevena Soderbergha z Zoe Kravitz v glavni vlogi, sicer pa je pevec in kitarist pri skupini Little Bill And The Beckleys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Ratray (@devinratray)

 

Komentarjev 2
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 14:28 19.december 2021.

    Se strinjam z mnenjem mph2. Čisto enak je, kot je bil v mlajših letih, dodamo samo leta in neobritost, pa imamo starejšo verzijo "Buzza", ki si je neverjetno podoben. Avtor A.H.F. naj pa ob prvi priliki obišče okulista.

  • mph2 11:32 19.december 2021.

    Ma dajte ... meni pa izgleda povsem prepoznaven, zdaj, ko sem pogledal slike, s temi iz otroštva. Pravzaprav nenavadno podoben si je.

Sorodne novice