Magazin > VIP
27856 ogledov

Se še spomnite Majči Bobnar, kaj je danes z njeno ameriško kariero?

Majči Bobnar Youtube
Kaj danes počne slovenska Marilyn Monroe?

Se še spomnite Majči Bobnar, ki je s svojim značilnim rockabilly stilom ob Boštjanu Romihu nekaj časa vodila priljubljeno narodnozabavno oddajo Na zdravje? Majči se je kasneje preizkušala tudi v Ameriki, kjer jo je opazila producentka Sharon Nixon Kelly, ki dela za PlanetE! Entertainment Network, in bila nad našo svetlolasko tako navdušena, da je z njo posnela foto- in videodokumentarec o njenem prvem obisku v ZDA, s katerim je želela Majči predstaviti Hollywoodu.

Majči Bobnar Kariera Magazin Majči Bobnar odkrila ameriška producentka

Kako je z njeno glasbeno in hollywoodsko kariero danes? "Seveda, še vedno se ukvarjam z glasbo, zasebne zabave, vodim prireditve … Ameriko pa vsako leto obiščem in opravim nastope po slovenskih in nemških klubih ter za podjetja, s katerim smo navezali stike pred leti. Lahko bi rekli tradicionalno," nam je zaupala. 

Majči Bobnar na zdravje! Magazin "Ne mislim, da bi bila menjava za Jasno Kuljaj"

Sicer pa je pevka in voditeljica za revijo Obrazi spomladi povedala, da v fantovem gradbenem podjetju opravlja administrativna dela, o vrnitvi na TV pa je takrat dodala: "Z veseljem, a ne za vsako ceno. Danes marsikdo sprejme kakršnokoli ponudbo, da bi le bil ali ostal na televiziji, četudi ga delo v resnici ne zanima. Tega si sama ne želim."

Majči Bobnar | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 4
  • nada447 22:36 16.september 2018.

    Ja, Mulej in Potrebujež sta jo spravila na tv najbrž brez testa. In dokler je trajalo je bilo lepo.

  • Matjaz Mraz 20:42 15.september 2018.

    Se pravi, da je strojepiska, kot se je reklo vcasih

  • Dusan Kokalj 17:12 15.september 2018.

    Ni vse zlato kar se sveti.