Magazin > VIP
266 ogledov

"Ne mislim, da bi bila menjava za Jasno Kuljaj"

Majči Bobnar Youtube
V oddaji Na zdravje! se je nekajkrat pojavila svetlolasa Majči Bobnar, ki je pritegnila veliko pozornosti, zato se je začelo namigovati, da bo nadomestila Jasno Kuljaj.

Po Jasninem odhodu se na veliko ugiba, katera bo zapolnila njene čevlje. Marsikdo je prepričan, da bo ta čast pripadla 18-letni Majči Bobnar, a producent oddaje Jože Potrebuješ pravi, da se to ne bo zgodilo. "Tudi slučajno ne mislim, da bi bila Majči zamenjava za Jasno. Je pa naredila zelo dober vtis, ko se je pojavila v naših treh oddajah, zato jo bomo še kdaj povabili, a kaj več ne vem, saj nas na nacionalki očitno ne bo več dolgo," je pojasnil Potrebuješ in dodal, da ga Majči za zdaj zanima predvsem kot pevka. "Z njo smo posneli tudi pesem Marilyn Monroe, ki je postala že pravi hit. Videospot si je na YouTubu v nekaj dneh ogledalo že skoraj 50 tisoč ljudi."

Prihodnost oddaje pod vprašajem

Kakšna bo Majčijina vloga v oddaji Na zdravje!, Potrebuješ še ne ve, saj sploh še ni znano, ali bo nacionalka ukinila oddajo ali ne. "Ne vemo, kakšna bo usoda oddaje, zato kakšnih večjih načrtov za zdaj ne delamo. Majči zato žal ne morem obljubiti ničesar," je pojasnil in dodal, da se mu zdi čudno, da je RTV pred kratkim kljub uspešnosti in dobri gledanosti Na zdravje! objavila razpis za tovrstno oddajo.

Potrebuješ je za konec še povedal, da gledalci Jasne Kuljaj očitno ne pogrešajo. "Ko je moja omiljena voditeljica Jasna šla iz oddaje, nam gledanost na naše veselje ni prav nič padla, kvečjemu obratno (smeh). To je res zanimivo, skoraj bizarno. Ko je odšla, je energija oddaje ostala ista, morda je še boljša."

Komentarjev 1