Magazin > VIP
10647 ogledov

Selena Gomez skoraj neprepoznavna, kaj se dogaja?

Selena Gomez Profimedia
Čeprav naj bi bila za spremembo videza kriva zdravila, ji nekateri ne verjamejo.

Že lansko leto je 31 let stara zvezdnica Selena Gomez spregovorila o spremembi svojega videza in razkrila, da so zdravila proti lupusu, ki jih jemlje, povzročila drastična nihanja telesne teže. Seleni so lupus, kronično avtoimunsko bolezen, ki pogosto povzroči otekanje, utrujenost in bolečine v sklepih, diagnosticirali leta 2014.

Zadnja leta je zaradi pridobljenih kilogramov in otekanja pogosta tarča internetnih trolov, a številni so mnenja, da za njen videz niso zaslužna le zdravila, pač pa tudi lepotni kirurgi. Govorice so se ponovno razplamtele po novih posnetkih, na katerih je njena brada videti povsem drugače, veliko bolj koničasta kot je bila v preteklosti. 

Selena Gomez | Avtor: Profimedia Profimedia

Lansko leto so stvari pripeljale celo tako daleč, da je zvezdnica  objavila sporočilo za vse oboževalce in tudi sovražnike. "Rada vas in imam in zahvaljujem se vam za podporo in razumevanje," je povedala, vsem "sovražnikom" pa sporočila, da lahko odidejo, saj preprosto ne verjame v sramotenje ljudi zaradi njihovega videza ali česarkoli drugega. 

Komentarjev 2
  • Boris 21:57 30.marec 2024.

    Brezveze se narod kuri in zgraža, vsak gre skozi svojo metamorfozo in staranje, nesramno je pričakovat da vam bodo ljudje plesali vsak dan popolnoma enaki. Get a life.

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:50 30.marec 2024.

    Slava dela svoje, ni važno kakšna je, ampak kaj se ji dogaja v glavi

Sorodne novice