Magazin > VIP
16053 ogledov

Shannen Doherty menda v zelo slabem stanju

shannen doherty
Shannen Doherty je februarja sporočila, da se je rak vrnil.

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, je februarja za ABC News razkrila, da se spet bori z rakom, tokrat v četrtem stadiju. Svojo diagnozo je javno razkrila zaradi sodne bitke, ki jo bije proti zavarovalnici, pri kateri je imela zavarovano hišo. Igralka zavarovalnico toži, ker naj bi ji izplačali premalo denarja za škodo, ki so jo lani povzročili požari. Na sodišču naj bi govorili tudi o njenem zdravstvenem stanju, zato se je odločila, da bo še pred začetkom obravnave o tem spregovorila sama. 

Njen soigralec iz omenjene serije, Jason Priestley, je pretekli teden povedal, da se kolegici kdaj pa kdaj oglasi in jo vpraša po počutju. Ko sta se nazadnje slišala, je bila dobre volje, je dejal. "Shannen je borka, že od nekdaj je borka. Vem, da se bo še naprej borila z vsemi močmi. Ko sva se nazadnje slišala, je bila dobre volje,“ je dejal.

Če gre verjetni anonimnemu viru, pa igralca očitno že nekaj časa nista bila v stikih. Pravi namreč, da se Shannen ne počuti najbolje. Po pisanju 24sata, je bil pred kratkim pri njej na kavi. Rekla naj bi mu, da se bori zaman, saj se je rak razširil. "Njeno telo je tako šibko, da ne verjamem, da bo dočakala leto 2021.“

"Rekla mi je: 'Prijatelj, ne morem več, pripravljena sem na odhod, a ne skrbi, mirna sem.' Komaj sem zadrževal solze, a zaradi nje sem moral ostati močan,“ je še dodal vir.

Igralkina zadnja objava pa nam daje upanje, da besede vira ne držijo. Pred petimi dnevi je namreč objavila fotografijo s čepico in pripisala, da je sedaj pripravljena na paparace, ki ji sledijo v trgovino. "Pridite pome,“ jih je pozvala. Odgovorila je celo na komentar sledilca, ki je napisal, da bi jo kljub temu prosil za fotografijo. "Rekla bi, da,“ mu je odvrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice