Magazin > VIP
3532 ogledov

Simona Weiss: Moža Gorana spomini še vedno bolijo

simona weiss Mediaspeed.net
Nikoli ne bo pozabljena.

Kraljica ljudskih src, Simona Weiss, je po dolgi in težki bolezni 19. decembra 2015 v 53. letu starosti zaspala za vedno. Za priljubljeno pevko je bil usoden rak. 

Tako kot njeni oboževalci se je nanjo na ta dan spomnil tudi njen soprog in oče njenih dveh sinov, Goran Šarac, ki se ji je poklonil na Facebooku. 

"Razmišljam, od jutra, ko sem odprl oči, bilo je 7.30, ti si jih takrat pred štirimi leti za vedno zaprla. Bolečina in spomin na tisti trenutek izgube je še vedno boleč in pekoč … Simona draga, vem in čutim, da si tu, zato ... Nikoli ne pozabiva. Tvoj Goran.“


Pevka, ki je na slovenski sceni slovela v  80. in 90. letih, je svojo pevsko kariero zaključila že pred desetimi leti, ko se je posvetila družini in dobrodelnosti. V svoji karieri je prodala več kot pol milijona albumov. Kar petkrat ji je uspelo razprodati največjo ljubljansko Halo Tivoli. Največje uspešnice so bile njene pesmi Mati, Pet poljubov,  Vzela sem si Štajerca ter Tisoč želja.

Leta 2000 se je umaknila z odrov, leta 2003 pa se je vrnila s ploščo Računam nate, naslednje leto pa se umaknila z glasbene scene. Ukvarjala se je z dobrodelnostjo in pomočjo otrokom z avtističnimi motnjami ter svoji družini. Rodila se je 29. aprila 1963 v Mariboru, nase pa je prvič opozorila na tekmovanju za Miss Slovenije in Jugoslavije, kjer je osvojila drugo mesto.

Komentarjev 1
  • leonardo 08:46 23.december 2019.

    Naj se neha preseravat. Vse za reklamo! Vsakega človeka boli smrt bližnega, pa ne obešamo to na veliki zvon.

Sorodne novice