Magazin > VIP
2229 ogledov

SIT: Med gledalci spet završalo, pravila tokrat spremenjena

slovenija ima talent POP TV
Sinoči sta se v finale šova Slovenija ima talent uvrstila Domen in Ahmed.

Sinoči je potekal tretji polfinalni predizbor šova Slovenija ima talent. Zmagovalec večera je postal pevec Domen Kljun, ki so mu gledalci namenili največ telefonskih glasov, zataknilo pa se je pri drugem mestu, žirija je bila namreč neodločena, kar se je zgodilo prvič v sezoni, zato je tudi o drugi vstopnici za finale odločalo telefonsko glasovanje. V finale se je tako poleg Domna uvrstil palestinski akrobat Ahmed Kullab.

Facebook komentatorje je to močno vznemirilo, nekateri pa so se postavili Ahmedu v bran: 

"Bog pomagaj, letošnji talenti so sama katastrofa in ena kuhna. Meni se zdi, da je Domen zasluženo prišel v finale. Za tega Ahmeda pa ne vem, ali si je zaslužil priti v finale. Mislim, da je bila preveč politika v ozadju kriva za odločitev."

"Bravo Domen, res pravi talent. Glasovanje bi morala biti javno ... Ne vem, toliko pripomb čez Ahmeda, a na koncu gre v finale. Ne razumem."

"Bravo, zaslužena zmaga Domna. Zelo žalostno pa, da se je žirija odločala med ostalima dvema in da so v finale poslali Ahmeda. Zbiramo SLOVENIJA IMA TALENT in bi bilo pošteno, da bi v finalu bili domači nastopajoči. Upam pa, da zmaga Domen."

"Ahmet je pokazal svoj talent, ne glede, od kod prihaja."

"Tu je pokazal njegov talent, kaj se tam dogaja, se dogaja. Sami rasisti ste. Tudi naši so že bili drugje na talentih, pa jih nihče tako ne obravnava."

Komentarjev 2
  • Ender3 15:44 20.november 2023.

    Sramota, kaj se gredo. Apeliran na javni bojkot sicer bodo s tem nadaljevali..

  • crniovcar 09:23 20.november 2023.

    Kako bi se " Žirija " odločila,če bi namesto Domna stal Ukrajinec ????? Samo upamo lahko da ne bo na koncu zmagal Ahmet .

Sorodne novice