Magazin > VIP
62429 ogledov

SIT: Pravijo, da v finale ni prišla, ker jo uči ta znana Slovenka

Slovenija ima talent Instagram
Tudi sama meni, da bi si zaslužila finale.

V nedeljo se je odvil drugi polfinalni izbor Slovenija ima talent, rezultat pa je na koncu marsikoga šokiral. Na odru je s svojim nastopom in interpretacijo legendarnih Queenov navdušila Sofia Chernitsyna, za katero so celo žiranti povedali, da je popoln paket glasu in igralskih sposobnosti. Mlada pevka se s petjem ukvarja že od šestega leta. Ko se je pred tremi leti z družino iz Rusije preselila v Slovenijo, je želela nadaljevati s petjem in nastopanjem, predvsem pa je želela drugim pokazati, kaj vse zmore. Sanje so se ji naposled le uresničile, ko je to jesen stopila na oder Talentov.

Številni gledalci, Alenka Gotar, ki je Sofiina učiteljica petja, in tudi Sofia so močno razočarani, da se najstnica ni uvrstila v finala. Spletne komentarje si lahko preberete TUKAJ, to pa je Sofia povedala za Žurnal24: "Iskreno sem zelo razočarana, ker menim, da sem si zaslužila, da pridem v finale. In tudi število komentarjev ter podpora ljudi kaže na to. Ampak ta šov mi je dal moč in samozavest, da nadaljujem. Rekla sem, da če bi prišla v finale, bi začela končno verjeti vase. No, motila sem se, ker čeprav mi ni uspelo priti v finale, sem postala močnejša in pripravljena na nove zmage. Zelo sem hvaležna Ladu. Že od samega začetka ga spoštujem zaradi njegove iskrenosti. Verjamem, da je vse, kar je rekel, mislil od srca in zato sem neverjetno hvaležna in ponosna."

Nekateri spletni komentatorji pa so mnenja, da Sofii usluge ni naredilo sledeče razkritje: "Zdaj pa tako. Večina ta-istih gledalcev pravi, da si šolani vokali ne zaslužijo finala. Mislim, da je to dekle zgrešilo finale zato, ker je njena učiteljica petja (vsaj tako je ta navedla na svojem FB profilu) Alenka Gotar in ji je z razkritjem tega podatka naredila slabo uslugo. Strinjam pa se, da je bil nastop zelo dober in je nase zelo dobro opozorila ter da ima, če bo tako nadaljevala, pred seboj res bleščečo kariero." A Sofia o naši vrhunski vokalistki in učiteljici petja pove le vse najlepše: "Res je, z njo vadim že skoraj tri leta in lahko rečem, da je to ena izmed najboljših izkušenj mojega življenja."

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:52 15.november 2023.

    Deklica je sigurna nadarjena, ampak takih je še mnogo. Ljudje so povedali koga si želijo v polfinalu in to je to.

  • andrej084 15:34 15.november 2023.

    Jaz karte enostavno ne bom kupil, ker tudi na koncert ne bom šel, kljub izdatni reklami na rtvslo in poptv. Da ne bo pomote, tudi srbsko-hrvaških zvezdnic in zvezdnikov ne bom pogrešal v čevapčičarski Ljubljani. Tidi umetnega kuhanega vina za ...prikaži večza 5 do 10€ ne bom pil, prihranek torej vsaj 100€, ki jih raje namenim otrokom.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:33 15.november 2023.

    Tale klašnja se pa nastavlja kot da je ona talent

Sorodne novice