Magazin > VIP
31245 ogledov

Takega talenta v SIT še ni bilo, nato pa ... šok!

slovenija ima talent voyo.si
Lado Bizovičar je rekel, da takega talenta v zgodovini šova še ni bilo.

Sinoči se je odvil drugi polfinalni izbor Slovenija ima talent, rezultat pa je na koncu marsikoga šokiral. Na odru je s svojim nastopom in interpretacijo legendarnih Queenov navdušila Sofia Chernitsyna, za katero so celo žiranti povedali, da je popoln paket glasu in igralskih sposobnosti. Mlada pevka se s petjem ukvarja že od šestega leta. Ko se je pred tremi leti z družino iz Rusije preselila v Slovenijo, je želela nadaljevati s petjem in nastopanjem, predvsem pa je želela drugim pokazati, kaj vse zmore. Sanje so se ji naposled le uresničile, ko je to jesen stopila na oder Talentov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slovenija ima talent (@slovenijaimatalentpoptv)

Kljub izjemnemu nastopu pa so mnogi Facebook komentatorji prepričani, da se ji je zgodila velika krivica. V finale se namreč ni uvrstila, pač pa so mesti v finalu osvojili pevec Jure Kotnik in zaljubljeni akrobatski dvojec Acro connection. Tako pa so se Facebook komentatori postavili na Sofiino stran: 

"Tudi jaz se strinjam, da bi morala Sofia iti v finale, to, kar je Jure pel, ni bilo nekaj na visokem nivoju ...."

"Čestitke, bravo obema, a vseeno bi si namesto Jureta finale zaslužila Sofia. Pa upam, da je Škufco zdaj izučilo, da se zlati gumb ne daje nekemu povprečnemu, nič posebnega, nastopu. Srečno obema v finalu."

"Jure je lepo odpel, ampak Sofia je res talent in točka od nje je bila opazno na precej višjem nivoju, sploh kar se tiče zahtevnosti, verjetno je na končen rezultat precej vplivala zgodba."

"Sofia bi morala naprej."

"Manjka Sofia."

"Velika napaka, da Sofija ni šla v finale skupaj z Juretom, meni se zdi Sofija top 3 letošnjih talentov."

"Cela kuhinja, tako kot pri vseh šovih, ki jih v naši državi imamo. Razen Lada je žirija popolnoma pristranska in, bodimo realni, hinavska. Vsekakor bi danes morala Sofia naprej, ker Juretov nastop ni bil nek presežek, kaj sele talent. Ampak da, smo vajeni."

"Sofia je bila vrhunska. Po končanih nastopih sem ugibala, kateri trije bodo izbrani. In potem sem sama ugibala, kdo bo šel naprej in koga bo treba izbrati. Točno tako se je zgodilo. Za moje pojme je bila Sofia boljša. Javnost jo je videla, to je bil njen cilj, ampak nastopala je v oddaji Slovenija ima talent. Iz tega razloga bi jaz izbrala Jureta. Kaj bi bilo, če bi na koncu zmagala Sofia? Bi to bilo pošteno do naših slovenskih talentov? Mislim da ne. Zato je bolje, da na tej točki izpade. Dobila je dve priložnosti."

"Kuhinja. Sofia je bila 100x boljša."

Komentarjev 15
  • Pierre 09:10 14.november 2023.

    Me zanima zakaj ima ga. Klašnja na fotki tako široko odprta usta... ????

  • janez856 18:38 13.november 2023.

    Zanimivi komentarji; počakajmo, kako se bo 'odrezal' priseljeni ukrajinski deček. Nihče ni kriv za svoje poreklo; morda bi se lahko le potrudil glede izobrazbe; KGB je bil razpuščen 06. novembra 1991... Mimogrede, Tjaša, zmagovalka talentov 2019, je večer pred vojno ...prikaži več zapustila Izrael, Naslednje jutro so vpoklicali dva mlada izraelska fanta cirkusanta, s katerima je nastopala. Oba sta bila še isti dan ubita; prosim vse, ki o tem odločate, ne mešajte politike z umetnostjo!!! Vsem pozdrav od Tjaše.J

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 12:19 13.november 2023.

    Tako je to,ko talente ocenjujejo netalentirani samovšečneži!!!

Sorodne novice