Magazin > VIP
3219 ogledov

Skupina Mi2 žaluje

Mi2 Jože Suhadolnik
Za vedno se je poslovil pomemben član naše priljubljene glasbene skupine ...

Naša priljubljena skupina Mi2 je na družbenih omrežij sporočila, da se je veliko prezgodaj poslovil nepogrešljivi član ekipe Alen Vranič, bolj znan pod vzdevkom Mikro. Zadolžen je bil je za monitoring, ozvočenje in umetniško uprizarjanje. "Dobro šraufaj tam zgoraj, naš veliki Mikro. Hvala za vse, kar si nam dal, in hvala, da si bil del naše familije. Za vedno," so midvajevci v nedeljo zapisali na Facebooku. 

Žalostno sporočilo je prejelo skoraj 200 komentarjev, to mu je v slovo zapisala skupina Tabu: "Srce se nam trga krasen človek. Manjkal boš zelo. Iskreno sožalje svojcem, prijateljem in sodelavcem." Tako pa ga je opisala ena izmed oboževalk skupine: "Nikoli ne bom pozabila vrhunskega akustičnega koncerta v Minoritih v Mariboru, mislim, da je bilo septembra 22., bilo je kot v dnevni sobi, Mi2 ste ga nam, publiki, predstavili kot del benda, kot vrhovnega šefa koncerta, in res je bil, s srcem pri stvari je skrbno in z nasmeškom na obrazu letal sem ter tja in preverjal, če je res vse na njegovem visokem nivoju. Zakaj tako hitro odidejo tako izjemni ljudje?" 

Svojcem in prijateljem sožalje izrekamo tudi v našem uredništvu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice