Magazin > VIP
51747 ogledov

Slab znak? Je ta posnetek, ki je nastal na kronanju, napovedal bolezni?

Kralj Karel III. Zajem zaslona
Po spletu se zopet širi ta posnetek …

Zadnje čase slabe novice o bolezni z britanskega dvora kar dežujejo. V začetku februarja nas je presenetila novica, da je kralj Karel III. zbolel za rakom, zato je do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti. Drugih informacij niso podali, so pa sporočili, da kralj ostaja optimističen glede zdravljenja, ki ga je že začel.

Karlova nekdanja svakinja Sarah Ferguson je imela raka na dojkah in ko je šla na rekonstrukcijo prsi, so ji odkrili kožnega raka. Pred kratkim smo pisali tudi o tem, da je raka na prostati imel tudi Karlov bratranec Aleksander II. Karađorđević, ki je boj z boleznijo skrival, a ga je Karlovo odkrito priznanje, da je bolan, spodbudilo, da spregovori o bolezni. Tudi vojvodinja Kate se ne počuti dobro, zaradi česar naj bi bil William zelo zaskrbljen. Spomnimo, da je po abdominalnem posegu v bolnišnici mogla ostati kar dva tedna, sedaj pa okreva doma. 

Po spletu sedaj krožijo različne teorije, kaj je vzrok razširjeni bolezni na dvoru - tudi nadnaravne. Mnogi so se ob tem spomnili ‘starke s koso’, ki se pojavila ob Karlovem kronanju. Gre za srhljivo napoved, da se dvoru obetajo črni časi?

Izkazalo se je, da gre za mežnarja, ki pomaga pri verskih obredih, vendar ni član duhovščine, vseeno pa ob ponovnem kroženju posnetka marsikdo domneva, da je šlo za simbol smrti in da znak ne pomeni ničesar dobrega, piše 24sata.

kronanje | Avtor:

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Majazmaja 15:59 08.februar 2024.

    Em. P., nisem vas še zasledila v tem rumenilu, ampak slovensko pa še ne znate, a ne? Vaš zapis: "Spomnimo, da je po abdominalnem posegu v bolnišnici mogla ostati kar dva tedna, sedaj pa okreva doma. Pravilno: "Spomnimo, da je ...prikaži več po abdominalnem posegu v bolnišnici MORALA ostati kar dva tedna, sedaj pa okreva doma." Em. P., glagola MORATI in MOČI imata popolnoma različna pomena - malo pobrskajte! Ostalih napak pa ne bom niti izpostavljala, ker jih je toliko, da bi porabila preveč časa.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:01 08.februar 2024.

    Policija sredi Ljubljane potegnila trak: Gre za dogodek o katerih ne obveščamo javnosti,recimo o tem pišite

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:11 08.februar 2024.

    res?