Magazin > VIP
4787 ogledov

Šok: Znani Slovenec se je znašel na prizorišču umora!

Damjan Murko facebook
“Katastrofa.”, pravi Damjan Murko.

Damjan Murko je s svojo družinico za nekaj dni odšel na dopust v romantični Pariz. A, kot je povedal Murko, bi del potovanja označil kot “katastrofa”. Najprej je v taksiju izgubil telefon. “Čutil sem, da ga, ko sem izstopil, nisem imel več pri sebi. Zdelo se mi je nemogoče, da bi ga v dvomilijonskem mestu taksist našel in mi ga dostavil. A k sreči se je taksist oglasil in mi ga pripeljal do hotela.

Nato je izvedel srhljivo informacijo. Ko so zapuščali hotel in se odpravljali do letališča, je pred vhodom v hotel nastala ogromna zmeda. “Mi smo mislili, da se nekaj praznuje, kajti pokalo je, kot da bi se slišal ognjemet. Šel sem do recepcije in vprašal, kaj se dogaja in povedali so mi, da se je v sobi zraven naše zgodil umor. Kmalu za tem sem zagledal tri velike policijske kombije in rešilne avtomobile.”

Damjan Murko | Avtor: facebook facebook

Šokirani družini je odleglo, ko so se končno pripeljali na letališče. “A še tam se ni končalo. Letališča so stavkala in obvestili so nas, da so vsi leti odpovedani in da si moramo na lastne stroške kupiti novo karto in naj ostanemo še nekaj dni v Parizu.” Ker je Murko imel napovedane nastope, je moral nemudoma nazaj v Slovenijo. “Uspelo nam je najti let. Kljub tem trem stvarem, ki niso bile prijetne, nam je bilo zelo lepo. Sinček je v Disneylandu užival. Vedno, ko se nam zgodi kaj slabega, poskušamo to odmisliti in se skoncentrirati na dobre stvari.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Gustl
    Gustl 10:36 04.julij 2023.

    Murko, koga si pihno?!

  • AnGus 10:00 04.julij 2023.

    Ahh ja, seveda, ne pozabimo, da so 'letališča stavkala'! Res so nesramna, ta letališča...

  • AnGus 09:59 04.julij 2023.

    Šokantno, zares! Sreča v nesreči bi bila, če bi njega fentali... tako pa so zamudili izjemno priložnost!

Sorodne novice