Magazin > VIP
44783 ogledov

Ima butlerja in šoferja, to pa je znani Slovenec po poklicu!

Damjan Murko
1/6
Planet TV
O Damjanu Murko vemo že skoraj vse, pa veste tudi to?

Sinoči je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak zvezdniškim gostom, glasbenikoma Mihi Hercogu in Katayi ter resničnostnima zvezdnikoma Franku Bajcu in Andreji Košir, kot zadnji kuhal Damjan Murko. Sprejem je bil seveda veličasten, hrana malo manj, a kljub temu se je zelo izkazal. Goste je sprejel gol, ogrnjen le v svojo značilno jutranjo haljo, pijačo dobrodošlice pa je gostom postregel kar butler. Damjan ne skriva, da blesti na odru, pri vsem ostalem pa ga "servisirajo drugi", najpogosteje žena, ki mu vsak dan ob 10 zjutraj prinese zajtrk v posteljo, kot je znano, pa ima tudi osebnega šoferja.

Damjan Murko | Avtor: Planet TV Planet TV

Presenetil je tudi z razkošno pogrnjeno mizo in ekskluzivnim darilom, parfumom La' Murko/ Naj te pošpricam!, pri hrani pa se je odločil za klasiko. Gostom je pripravil obložene kruhke, piščančje rulade in banana split, čeprav so pričakovali malce več, saj je Damjan po poklicu slaščičar. A so se vsi strinjali, da spada na oder in ne v slaščičarno. Za izvedbo celotne večerje so mu podelili 19 točk, tako sta ta teden v oddaji Riba, raca, rak slavila Exatlonovca Franko Bajc in Andreja Košir. 

Drug teden pa bodo v oddaji kuhali vsestranski Igor Mikič, pevki Alenka Husič in Adrijana Kamnik ter komika Tin Vodopivec in Nejc Špeh.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • atamama 09:55 18.junij 2023.

    Me pa zanima kaj bi inšpektor FURS-a rekel glede na prijavljene dohodke in stil življenja?

Sorodne novice