Magazin > VIP
34177 ogledov

Špela Grošelj z bivšim praznovala nenavadno obletnico

špela grošelj Pop TV
Naša priljubljena pevka, voditeljica in podjetnica Špela Grošelj rada pove, da ima s svojimi nekdanjimi partnerji lepe odnose, z nekaterimi celo prijateljske.

Med njimi je tudi vojak, osebni trener in podjetnik Gregor Kirsch, s katerim se je pevka razšla pred tremi leti. 

Nekdanja golobčka se še vedno občasno družita, tako kot je bilo ta teden, ko je Gregor Špelo prosil za pomoč pri ustvarjanju vsebin za družbena omrežja. Špela je v tem namreč prava mojstrica, saj se s spletnim marketingom ukvarja tudi sama, poleg tega pa je bilo to njeno področje študija. Špela je skupne trenutke objavila na Instagramu in se ob tem spomnila, da imata prav na ta dan obletnico razhoda, na kar sta v šali nazdravila in praznovala. Gregor jo je še podražil, da ga je dve leti objokovala, sedaj pa je končno boljše, s čimer se Špela seveda ni strinjala, saj je bila, kot je znano, ona tista, ki je je pred tremi leti odločila za konec njune zveze.

"Ne vidim razloga, da se s svojimi nekdanjimi partnerji ne bi razumela, saj sem imela z vsemi lep, spoštljiv odnos. Glede na to, da sva z Gregom skupaj preživela lepih 5 let, se tudi po končani vezi vedno lahko zaneseva drug na drugega, če kdo kdaj potrebuje kakšen nasvet, mnenje, pomoč ... Meni se zdi to odraz zrelosti in spoštovanja, je pa res, da marsikdo tega ne razume," je Špela povedala za zurnal24.si. Kaj se v njenem ljubezenskem življenju dogaja trenutno, pa lahko preverite TUKAJ. 

Komentarjev 5
  • Ender3 16:13 01.april 2023.

    Ima še kdo občutek neprebavljivosti v pogledu na Š.G. ?

  • wolfenstein 14:01 01.april 2023.

    Ali vse to počne za pozornost, ker nima svojega življenja ali pa je res mentalno počila kot kokica

  • kurt 11:48 01.april 2023.

    Kak je ta baba smotana pa zaletena, ne morš verjet, težko tistemu, ki bi z njo hotel dočakat starost.

Sorodne novice