Magazin > VIP
10829 ogledov

Sploh si ni podobna: Zabrita in razcapana Kim Kardashian

kim kardashian Profimedia
To pa je sprememba!

Dolgi, padajoči valoviti lasje, včasih vransko črni, včasih platinasto blond in vroče oprijete obleke, ki razkazujejo njene obline, tako poznamo ameriško mega zvezdnico Kim Kardashian (42). Videti pa je, da je kraljica glamurja doživela radikalno spremembo podobe. Na novih fotografijah, ki jih je objavila na Instagramu, se Kim predstavlja s kratko pobrito pričesko, njena ličila pa so razmazana, namesto popolno oblikovan. Tudi njene bujne obrvi so tokrat zelo tanko oblikovane. Prav take so tudi njene obleke, umazane in razcapane. 

Nenavadna kombinacija – a namerna. Fotografije je posnela ameriška fotografinja Nadia Lee Cohen, in sicer za naslovnico revije CR Fashion Book, ki jo je ustvarila Carine Roitfeld (69), nekdanja glavna urednica francoskega Vogua. Kim je na Instagramu zapisala: "Noro, bila sem na prvi naslovnici in zdaj, deset let pozneje, me še vedno navdihuje Carine Roitfeld. Ljubim te."

Na spletu pa so se že pojavili komentarji, da Kimin videz ni naključje in da s kratkimi lasmi posnema videz nove žene Kanye Westa, Biance Censori. 

Komentarjev 4
  • Avatar karjola
    karjola 16:12 27.september 2023.

    Kraljica glamurja? Navadna kokoš je. Ko jo spustiš iz kurnika teče na sred dvorišča in se posere.....

  • fuckZ24 14:00 27.september 2023.

    Pljastik Fantastik. Bo mogu ata kardašian spet mal nož v roke vzet pa tamalo mal obrezat.

  • Ender3 12:44 27.september 2023.

    Žurnalizem se vedno bolj krepi kot, da ni nič drugega za potočat..

Sorodne novice