Magazin > VIP
43307 ogledov

Srce parajoče besede soproge pokojnega Marka Grilca: "Za nas je bil vse"

Ženi največja ljubezen, otrokoma heroj ...

Soproga našega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki je v tragični nesreči v Avstriji življenje izgubil prejšnji teden, Nina Grilc, je pokojnemu soprogu na Instagramu namenila srce parajoče pismo. 

"Težko je to pisati v pretekliku, ker moji možgani še vedno ne dojemajo, čakajo, da se vrne domov. Marko je bil za nas vse. Nekateri pravijo, da Instagram ni realnost, za nas ni niti 10 odstotkov tega, kako neverjetno je bilo naše življenje z njim. Bil je oče brez primere, ne le na snegu, tudi v življenju. Če si je Emma želela šivati, je izbrskal tutorial in ji naredil obleko. Oboževal jo je in ji dal vedeti, da je zvezda. Bil je Maxxov idol, najboljši prijatelj … Če so v šoli govorili o krompirju, je Maxx našel pot, da svojega očeta vključi v pogovor kot junaka, ki zmore vse. Zame je bil absolutna ljubezen mojega življenja od prvega dne, ko sem ga spoznala. V zadnjih dvanajstih letih sva dala veliko čez in dajal mi je občutek ljubljenosti, cenjenosti, sposobnosti in samozavesti, tako hvaležno, da ga imam. Imela sva življenjske načrte, skupaj … Kočo v gorah, ko se postarava in veliko več. Bil je tako hvaležen za vse. Še zdaj lahko vidim, kako se mu razjasni pogled, ko mu prinesem jutranjo kavo. Pogledal bi me in rekel: Tako sem srečen s tabo, če bi vedel, da je zakon tako krasen, bi se poročil že pred desetimi leti," je med drugim zapisala skrušena Nina.

Njen celotni zapis, v angleščini, si lahko preberete spodaj. Marko za sabo ni zapustil le soproge in dveh otrok, čez mesec dni družina namreč pričakuje še rojstvo dojenčice. Izrekamo jim globoko sožalje in jim v težkih trenutkih želimo obilo moči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

Komentarjev 5
  • Avatar Lan Vovk
    lan3 23:49 01.december 2021.

    Iskreno sožalje!

  • stilist 18:21 30.november 2021.

    Lepo, da te nekdo ima tako rad, In to lahko pomeni samo to, da je bil mož na mestu.

  • Sharon_McHugh 15:34 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice