Magazin > VIP
14251 ogledov

Sta ta znana Slovenca ljubezni dala še eno priložnost?

Nives Orešnik, Jan Kovačič Mediaspeed
Sta le našla skupno pot?

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik in osebni trener Jan Kovačič, ki redno sodeluje pri šovu The Biggest Loser, sta februarja prekinila svojo zvezo. "Preprosto nimava časa. Jaz v februarju v Ljubljani odpiram svoj studio, Nives se ukvarja s svojim. Trenutno oba preživljava težko obdobje, kar se prostega časa tiče. Večinoma se z Nives sedaj vidiva med konci tedna. /…/ Takšno obdobje je tudi dober test za zvezo. Ko je vse lepo, je enostavno biti v zvezi. Šele v takšnih trenutkih pa se pokaže, na kakšnih temeljih je zgrajen odnos," je Jan za zurnal24.si povedal januarja. Žal golobčka tega obdobja nista prebrodila, novica pa je udarila tik pred novo sezono resničnostnega šova, v katerem Jan igra pomembno vlogo.

Ta teden pa je Jan na Facebooku presenetil s fotografijami, na katerih je tudi Nives. Sta nekdanja golobčka ponovno našla skupno pot ali sta se nedavnega dogodka udeležila le kot prijatelja? "Tega ne bi rada izpostavljala, za komentar vprašaje Jana. Lahko pa potrdim, da je najin odnos v redu," je bila skromna Nives.

Jan se na naše klice še ni odzval.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice