Magazin > VIP
114749 ogledov

Ste gledali Tarčo? Erike Žnidaršič take nismo vajeni!

Erika Žnidaršič RTV SLO
Presenetila.

Sinoči je voditeljica Erika Žnidaršič v oddaji Tarča z naslovom Ohranimo domače? odpirala polemiko prodaje še zadnjih slovenskih živilskih podjetij in se z gosti spraševala, ali je prodaja tako rekoč še zadnjih slovenskih živilskih podjetij v tuje roke ogrožanje suverenosti in varnosti države? Po Mercatorju, Perutnini Ptuj, Drogi Kolinski, Pivovarni Laško Union, Ljubljanskih mlekarnah, Žitu, Fructalu in blagovnih znamkah Argeta, 1001 cvet, Barcaffe, Cockta, Zlato polje, Gorenjka, Alpsko mleko, Lučka, Zala, Sola so v lasti tujih podjetij – hrvaških – pristale še Panvita in Celjske mesnine. Erika je s sodelavci in gosti odprla temo, kakšno vlogo je pri tem imela politika in ali je prišlo v ozadju prevzemov tudi do oškodovanja javnih sredstev?

Poleg burne debate, pa je bil tokrat opažen tudi videz voditeljice. Že dolga leta so njen zaščitni znak lepi dolgi lasje, ki jih skoraj vedno pusti spuščene ali spete v čop. Tokrat pa se je odločila za povsem drugačno pričesko, v oddaji je namreč nosila lase, spete v kite. Vam je všeč?

Žnidaršič je bila nedavno "na tapeti", ko se je zaradi očetovih in partnerjevih poslov sama znašla na drugi strani medijev. V slovenskih medijih sta bila namreč objavljena dva članka o poslu njenega očeta - v Reporterju ter na portalu Svet24. Tako so denimo zapisali v Reporterju: "Ribniško podjetje Košček je na razpisu javne agencije SPIRIT Slovenija prejelo 99.750 evrov za projekt promocije svoje blagovne znamke na Slovaškem. Ko smo pri Reporterju začeli preiskovati, za kakšen projekt je Košček dobil sto tisočakov, se je v zgodbo vpletla Erika Žnidaršič, voditeljica oddaje Tarča na TV Slovenija, sicer pa hčerka lastnika podjetja Borisa Žnidaršiča in partnerica direktorja Koščka Davida Srdareva. Žnidaršičeva je najprej na facebooku potožila, da nekdo poskuša diskreditirati njene družinske člane, kasneje pa je še pritiskala na Reporterjevega novinarja Igorja Kršinarja."

Tako pa se je med drugim zagovarjala znana voditeljica in novinarka: "Naj ob tem še dodam, da je pri sredstvih, ki jih je prejelo majhno družinsko podjetje mojega očeta, vse zakonito, transparentno in preverjeno s strani pristojnih organov. Strinjam se, da je treba vsak prejeti javni evro natančno nadzirati. Namen članka pa ni bil to, ampak izključno moja diskreditacija. Verjamem, da večina ljudi to opazi," je zapisala. Več o tem TUKAJ. 

 

Komentarjev 28
  • metod7 10:38 26.maj 2024.

    Erika je ta boljša voditeljica in oseba, le premalo je odločna, ko ji (praviloma člani Slovenske Debilne Stranke) neumorno kradejo sekunde in minute v časovno omejeni oddaji. Takim modelom bi bilo potrebno nemudoma nakazati, v kateri smeri najdejo vrata.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:36 25.maj 2024.

    A zdej boste začeli temo o razprodaji podjetij,ko je že vse zje in prodano.Pravi gospodar kupuje,slab pa prodaja.Vse ste prodali nikoli več ne bo takih podjetij,in zaćeli bodo uvažati ta črne,ki bodo delali tukaj,in potem jih boste gledali sredi mesta ...prikaži več s tepihi po tleh,pa tako smo bili ponosni na svojo lepo državo.

  • jezero 07:27 25.maj 2024.

    Ženska je bila popolnoma nepripravljena. Res bedno. Skoraj kot vedno!

Sorodne novice