Magazin > VIP
48068 ogledov

Ta deček je danes eden izmed najbolj fatalnih Slovencev, ga prepoznate?

Miha Hercog Instagram
Nekoč luškan, danes fatalen …

Glasbenik Miha Hercog je na Instagramu objavil nekaj utrinkov s svojega otroštva, bi ga prepoznali? Miha je poleti svojemu življenjepisu dodal kar dva pomembna mejnika, tako osebnega kot profesionalnega. Poročil se je z dolgoletno partnerko Sašo Lendero, s katero sta v zvezi že 20 let, in izdal svoj samostojni glasbeni prvenec Podpisana si name. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

A to še ni vse, Miha je namreč eden izmed znanih Slovencev, ki se potegujejo za naslov najbolj fatalnega moškega 2021. Da je res za prste obliznit, je pokazal tudi s številnimi napol razgaljenimi fotografijami, ki jih je objavil to poletje. 

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:26 27.september 2021.

    Fant čisto fajn izgleda, kot še nešteto drugih Slovencev. Ne vem kaj ima on fatalnega, al se pač drugi, kakšni bolj znani in markantni moški nočejo igrati fatalcev.

  • Ulrich Schaffer 12:38 27.september 2021.

    Mi lahko poveste kaj je na njem fatalne ga, slab pevec še iz časov pop desing, slab tekstopisec in aranžer, v svojem življenju ni naredil niti toliko da bi bil svojo familijo spravil pod lastno streho, ampak mora biti pri ...prikaži več ženi. To če na sebe navleče kopalke kot Borat še ni fatalno ampak butasto. Poroko dela v štali, kjer so prvi sosedje lomili kamenja, čez cesto pa gnojnico vozijo. V zblojeni Sloveniji pa je res že vsak lahko fatalne, sploh če je poročen z tisto ki hodi na kolena. Torej nehajte.

  • Yanez 12:11 27.september 2021.

    Prvič čujem zanj! A to je mož od one pevke, ki je zapela izgrednikom pred parlamentom?

Sorodne novice