Magazin > VIP
2873 ogledov

Ta ženska je nočna mora britanske monarhije

Virginia Giuffre Profimedia
Virginia Giuffre je BBC-ju dala intervju.

Po tem, ko je princ Andrew v intervjuju zanikal seks s 17-letno Virginio Roberts, ki se sedaj piše Giuffre, je domnevna žrtev BBC-ju povedala še svojo plat zgodbe.

Američanka pravi, da ne gre za seks zgodbo, ampak da je govora o trgovini z ljudmi. Obtoženi pedofil Jeffrey Epstein jo je leta 2001 prepeljal v London, da bi imela s sinom britanske kraljice spolne odnose. Epstein in njegova tedanja partnerka Ghislaine Maxwell sta Virginio v nočnem klubu Tramp predstavila Andrewu, ki je mladenko povabil na ples. "Tako nagnusnega plesalca v življenju še nisem videla. Njegov znoj je deževal po meni,“ je povedala Giuffre, ki se lahko prinčevim izgovorom, da se ne spomni, da bi jo spoznal, in da se v tistem času ni mogel znojiti (Zakaj, lahko preberete TUKAJ.), lahko le grenko nasmehne. "Pravim, da je to sra***. Ve, kaj se je zgodilo, in tudi jaz vem, kaj se je zgodilo. Le eden on naju govori resnico.“

Virginia Giuffre | Avtor: Profimedia Profimedia

Ko so zapustili omenjeni klub, ji je Maxwell dala napotke, kaj se od nje pričakuje. "V avtu mi je rekla, da moram za Andrewa narediti to, kar počnem za Jeffreyja. Postalo mi je slabo.“ S princem je tistega večera imela spolne odnose v hiši Maxwellove. Ghislaine Maxwell je med sojenje krivdo zanikala.

Palača se je na intervju Američanke odzvala. V sporočilu so zapisali, da princ obžaluje povezavo z Epsteinom in da globoko sočustvuje s prizadetimi ter še enkrat zanikali, da bi imel princ spolne odnose z Virginio. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice