Magazin > VIP
49349 ogledov

Tako globokega dekolteja na TV Slovenija še nismo videli

Raiven
1/4
RTVSLO
Pevka je ob otvoritvi Popevke vse pustila odprtih ust.

Da je naša pevka Raiven prava lepotica, ni dvoma, nekoč se je z manekenstvom ukvarjala celo profesionalno. V soboto pa se je ob ikonični Heleni Blagne preizkusila tudi v voditeljski vlogi, Helena in Raiven sta namreč skupaj vodili legendarno Popevko, na kateri je slavil Nino Ošlak, s skladbo Med nama. A z lahkoto trdimo, da je skoraj zasenčila tako Heleno kot Nina. 

Za dvig temperature je s pevskim vložkom in svojo prezenco poskrbela že ob prihodu na oder. Odeta je bila v rožnat hlačni kostim, le da pod suknjičem ni nosila majice, globok izrez pa je razkrival njene lepe ženske čare. Mogoče nas spomin vara, a tako drznega, globokega in mikavnega dekolteja na nacionalni televiziji ne pomnimo. Ali pa nam je dekolte lepe Raiven izbrisal vse ostale spomine? Sicer pa pevka blesti, kjerkoli se pojavi, spodaj si poglejte nekaj njenih izjemnih pevskih in manekenskih in igralskih trenutkov. Poleg vseh talentov je tudi pridna študentka, ki je za svoje delo osvojila Prešernovo nagrado. Čestitke!

Raiven in Helena pa moči nista združili le pri vodenju Popevke, prav tam sta skupaj izvedli tudi novo skladbo Ikona, ki je nadaljevanje elektro-opernega in elektro-pop poglavja, katerega temelji segajo do prvenca Magenta in kratkometražnega albuma REM. Ikona je hkrati tudi nov mejnik v glasbenem razvoju akademsko izobražene Raiven, saj se je prvič preizkusila v vlogi producentke. Gre za prvo skladbo, ki nosi njen markantni podpis od začetka do konca ustvarjalnega procesa. Raiven se pod skladbo, tako kot na svojih dozdajšnjih stvaritvah vse od albuma Magenta, podpisuje kot avtorica glasbe in besedila.

Ikona je skladba, ki slavi žensko, prepoznava njeno moč, hkrati pa postavlja ogledalo družbi, v kateri živimo. Ikona je tudi razmislek o individualnosti, ki poudarja, da so naše osebne zgodbe gradniki naše identitete. Hkrati je Ikona znanilka novega kratkometražnega albuma z naslovom Sirene, ki ga bo Raiven izdala 17. februarja prihodnje leto. V novih skladbah bo odsevala usode ikoničnih žensk zgodovinskih obdobij, ki so ji služile kot navdih. Leta 2024 glasbenica obeleži tudi desetletnico glasbenega udejstvovanja na slovenski popularni glasbeni sceni.

 

 

Komentarjev 8
  • rd2dmk2 20:32 12.september 2023.

    ja o mora bit dekolte globok, ker je vseokol tud globok padlo, no tist zadaj za štofom.. nekoč je bil štof drag, pa so nosile dečve mini kikle, ker kot je Košri nekoč pel , kolena majo vse, gor pa ...prikaži več ne, no zdej je pa očitno bolj važno da se skrijejo znucana kolena, pa se špara štof zgoraj, ko nič ni, pa še tist kar je je padlo v klet.

  • popokatopetl 16:13 12.september 2023.

    Joj da ne bo v preglobok dekolte padel in se potolkel...

  • Mahi 12:52 12.september 2023.

    Grozljivo..... :)

Sorodne novice