Magazin > VIP
10647 ogledov

Tako je videti razkošno novo posestvo Bineta Volčiča

bine volčič POP TV
Pravljično ...

Chef Bine Volčič se je z ženo Katarino odločil povsem spremeniti življenjski slog, odpovedal se je z Michelinom nagrajenim bistroju v prestolnici in bleščeči televizijski vlogi v šovu MasterChef ter se preselil na Goričko. Za spremembo sta se zakonca odločila med korono, Katarina pa je kar tri leta vložila v izgradnjo rajskega posestva, medtem ko je Bine skrbel za otroke in gospodinjstvo. 

Odrezala se je odlično, saj je nekdanjo zapuščeno kmetijo spremenila v sanjsko posestvo, ki ob koncih tedna vrata odpira tudi zunanjim gostom. Ogromna jedilnica, sanjska kuhinja s pečjo, odprta terasa, prostor za počitek s kuriščem, lokalni materiali, štiri spalnice za goste, kokoši, ki nosijo domača jajčka ... Binetova žena je opravila odlično delo! Zakonca sta posestvo pokazala za oddajo Ambiente, video si lahko ogledate spodaj.

Komentarjev 6
  • munja 14:11 27.oktober 2023.

    Ne vidim nekega razkošja, meni se zdi čisto običajna hiša.

  • Ender3 14:10 27.oktober 2023.

    Dobro premoženje za instant kuharja..Mu je to uspelo na osnovi resničnega kulinaričnega znanja ali samo vrtenje jezika?..Skratka produkt in izdelek ProPlus marketinga.

  • lojs 13:58 27.oktober 2023.

    pa sej človek mu privošči še večjo bajto, ampak odkrito povedano nisem še naletel na ljudi, ki bi potrdili, da on sploh zna kuhat ... sicer pa zakaj bi sploh znal, tudi to je res vprašanje

Sorodne novice