Magazin > VIP
98939 ogledov

Tako po kalvariji z bivšim živi ena najlepših Slovenk

Anja Jenko Instagram
Pokazala je zakulisje svojega življenja po razhodu.

Anja Jenko, vplivnica in hčerka nekdanjega politika Janka Jenka, je bila dolga leta v zvezi z razvpitim Mariem Pejčićem in v času razmerja se jima je rodil tudi sin Liam. Konec aprila je namreč odjeknila novica, da sta se razšla. Pejčić je leta 2017 oropal banke in dobil pogojno kazen dveh let zapora, ki pa se ji je izognil, saj je opravil 1440 ur dela v splošno korist, smo pisali takrat. 

Z Anjo smo pred nekaj časa govorili in rekla je, da se trenutno posveča vzgoji sinčka. “Posvečam se sebi in sinčku, včasih sem jo sicer po koncu razmerja znala ucvreti za tri, štiri tedne v tujino. Danes, ko je razmerje trajalo toliko časa in ker imam otroka, tega ne morem narediti, zato ostajam v Ljubljani,” je za naš medij povedala takrat.

Leta 2021 je na Instagramu pokazala luksuzno stanovanje, ki ji ga je kupil njen oče v centru Ljubljane. V tem stanovanju je sedaj pokazala jutranjo rutino z njenim Liamom. Posnetek prikazuje, kako si spečeta francoske rogljičke in jih pojesta kar na kuhinjskem pultu. "Mehka jutra. Oh moj dragi fantek, kako sem hvaležna zate," je pripisala posnetku. Več si lahko ogledate spodaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • andrej084 17:23 14.avgust 2023.

    Kaj, zmznene Pečjakove rogličke je spekla? Vplivnica, ne me basat....

  • Avatar Suli
    Suli 15:41 14.avgust 2023.

    To je posledica, da nisi član "klana" nedotakljivih ( naših ). Po drugi strani pa zakaj bi gledali skozi prste, a za tebe ne veljajo pravila samo pravice🤔

  • Harrison 07:57 14.avgust 2023.

    Ko sem bil leta nazaj v denarni stiski, sem dobil kazen za prehitro vožnjo v mestu za reci in piši 1.100 EUR. Na delu z omejitvijo 50 km/h sem pripeljal malo čez 80 km/h. Podal sem prošnjo za družbeno koristno ...prikaži več delo, da bi s tem plačal kazen. Gladko malo so mi zavrnili in moral sem kazen plačati, kakor sem vedel in znal. Moja Slovenija, malo morgen!

Sorodne novice