Magazin > VIP
88041 ogledov

Hčerki našega politika in obsojenemu zaročencu očitajo zapostavljanje sina

Anja Jenko Instagram
Ni jima lahko, obsojanja se kar ne nehajo …

Anja Jenko, lepotica, model, spletna vplivnica in hči nekdanjega politika, danes poslovneža Janka Jenka ter njen zaročenec Mario Pejčić, ki je bil zaradi ropa treh bank (leta 2017) letos obsojen na dve leti zapora, a ga ne bo videl, če bo opravil 1440 ur dela v splošno korist, se soočata z novimi obsojanji. 

Par je bil pod drobnogledom že pozimi, ko je bilo v javnosti razkrito, da so dobavitelji hitrih testov (tudi državni), podjetje Majbert Pharm posojilo dobili od Janka Jenka, torej Pejčićevega tasta. Podjetje pa so kupili od Jenkovega prijatelja Marleya Mačka. Pejčić je z lastniki podjetja tudi osebni prijatelj, hkrati pa je v podjetju zaposlen in za njih opravlja administrativna dela, kot je direktor podjetja, Klemen Nicoletti, v začetku leta zaupal v oddaji Tarča. 

Tokrat pa javnosti niso zmotile poslovne in osebne povezave omenjenih akterjev, pač pa sta zaradi Instagram objav na tapeti pristala le Anja in Mario, ki sta se spomladi tudi zaročila. Anja namreč pogosto objavlja fotografije njunega luksuznega življenja in številnih potovanj, zaradi katerih ji na družbenih omrežjih očitajo zapostavljanje 4-letnega sina Liama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

"Medtem ko ste vi v službah, sem jaz s svojim otrokom"

"Zanima me, kako Liam to sprejema, da sta oba večino časa odsotna (potovanja in te zadeve)? Zdi se mi precej žalostno, da ga toliko zapostavljata in se obnašata kot novopečeni par," je Anji pisala ene izmed njenih sledilk na Instagramu, ki ji je Jenkova tudi javno odgovorila."Ne domišljajte si, da veste karkoli več o življenju ljudi, ki jih poznate z Instagrama, kot to, kar se vam odločijo pokazati," je niz Instagram zgodb začela Anja, ki je pojasnila, da sta z Marijem na grški otok Mikonos odpotovala le za 10 dni, medtem ko fotografije s počitnic na spletu objavlja daljše časovno obdobje. V začetku poletja sta se mudila tudi v Beogradu.

"Kar se tiče na splošno, si z gotovostjo upam trditi, da jaz s svojim otrokom preživim več časa kot 99 odstotkov staršev v Sloveniji. Ker ne delam. Medtem ko ste vi v službah, sem jaz s svojim otrokom," je še zapisala in razložila, da Liama večkrat vzame iz vrtca, včasih tudi po cel teden, da sta lahko skupaj, med poletnimi počitnicami pa na morju preživita dva meseca. "Kdo lahko to reče, da preživi 2 meseca na leto  s svojim otrokom na morju? Bi rekla, da skoraj nihče. Pa jaz zato nikogar ne obsojam, ker vem, da se ljudje trudijo po svojih najboljših močeh in prepričanjih, kaj je dobro za njih in njihovega otroka. In kdo si torej ti, da me s takim obsojajočim tonom sprašuješ take stvari," je povedala in med drugim dodala: "Dajmo se ukvarjati sami s sabo, biti prijazni en z drugim, pa si rajši pomagat."

Sledilce pa je zanimalo še, kako si lahko privošči, da ne hodi v službo. Anja je odkrito odgovorila tudi na to vprašanje. Povedala je, da ima to srečo, da se je rodila v družini, kjer ji nikoli ni nič manjkalo in ji zato nikoli ni bilo treba hoditi v službo, za kar je globoko hvaležna. Pred kratkim nam je za zurnal24.si tudi razkrila, da ji je oče podaril luksuzno stanovanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Komentarjev 9
  • Avatar Arif Kendić
    arif71 15:25 22.avgust 2021.

    V čredi koz in ovc zelo izstopa.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:59 03.avgust 2021.

    O ti uboga tupa i glupa wanna be princeska. Fotr, tip in prijatelji nategujejo narod, ona pa se hvali, da ji nikoli ni bilo potrebno v službo hodit.

  • Majazmaja 15:32 27.julij 2021.

    Groza, da imaš takega otroka ...

Sorodne novice