Magazin > VIP
70 ogledov

Tako se bodo izognili incidentu Adamove

miss slovenije Anže Petkovšek
Jelka Šajn, lastnica licence Miss Slovenije, pravi, da so novopečeno miss Majo Cotič dobro pripravili na svetovni izbor in bi v Indonezijo lahko brez težav odpotovala tudi sama.

Potem ko je miss Slovenije 2010 Sandra Adam zaradi bolezni predčasno zapustila svetovni izbor na Kitajskem, kamor je potovala sama, so se mnogi spraševali, če je sploh primerno, da je dekle prepuščeno samo sebi. Jelka Šajn, najnovejša lastnica licence Miss Slovenije, nam je povedala, da so na to mislili že pred enim letom, ko so začeli zbirati prijave za miss Slovenije 2013. "Mi smo dekleta že ves čas, čez celotna predtekmovanja, pripravljali na svetovni izbor, vse je potekalo tako, kot poteka na Miss sveta," pojasnjuje Šajnova in dodaja: "Imele so veliko modnih revij, fotografiranj, talent šovov ... zato bo zmagovalki veliko lažje na svetovnem izboru, saj že ve, kaj jo čaka."

Seveda pa bodo v prihodnjih tednih sledile še intenzivnejše priprave, a nič novega, pravi lastnica licence. "Zdaj jo čaka veliko fotografiranj, pomerjanja oblek in drugih obveznosti." Za zdaj še ne vedo, če bo na svetovni izbor, ki bo potekal 28. septembra, odpotovala sama, je pa na to vsekakor pripravljena. "Na svetovnem izboru ne bo doživela čisto nič novega, na vse smo jo že pripravili," brezskrbno zatrjuje sogovornica. Nova miss Maja Cotič se samostojne poti ne boji in pravi, da se je že veseli.

Več kot 300 deklet hotelo postati miss

Sicer pa si je letos naziva najlepše Slovenke zaželelo več kot 300 deklet – toliko prijav so namreč prejeli organizatorji izbora. Šajnovo ta številka zelo veseli in ji daje upanje za naprej. "Zelo mi je všeč, da se dekleta spet zanimajo za to tekmovanje. Sem pa opazila, da se prijavljajo iz drugih razlogov kot včasih, zdaj v tem vidijo neko poslovno priložnost, da dobijo neka nova poznanstva, ki jim lahko koristijo pozneje v življenju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.