Magazin > VIP
9750 ogledov

Tako velik je že sin Natalije Verboten!

natalija verboten C.C.
Max je dopolnil devet let.

Ena naših najbolj priljubljenih pevk, Natalija Verboten, je pred nekaj dnevi na Facebooku objavila fotografijo svojo najstarejšega sina Maxa, ki je pred kratkim dopolnil devet let. "Pred 9 leti na današnji dan sem prvič postala mama in rodila se je posebna ljubezen,“ je zapisala ob posnetku s sinom.

Blaž Švab in Darja Gajšek Slovenski pozdrav Magazin Blaž Švab po šestih letih le komentiral obtožbe Natalije Verboten!

Natalija in njen soprog Dejan, s katerim sodeluje tudi poslovno, imata sicer še 4-letnega sinčka Oskarja. Četudi ji je kariera pomembna, pa je Natalija v prvi vrsti mama in v materinstvu zelo uživa, ob tem pa priznava, da je včasih zelo naporno. "Odkar sem mama, še toliko bolj cenim in spoštujem ne samo svojih staršev, pač pa vse dobre starše oziroma starševstvo nasploh, pa tudi partnerje, ki jim z veliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje. Kapo dol vsem! Vem, da nisem popolna, da bom delala napake, da se in se bom med vzgajanjem sinov marsikaj naučila tudi sama o sebi, vem pa tudi, da bom dala vse od sebe, da bova z Dejanom vzgojila pridna, delovna, poštena, samostojna, zadovoljna, zdrava, družbeno koristna fanta, ki bosta imela čut za soljudi,“ je povedala za portal Bibaleze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.